trikampio signalo generavimo

U

usernam

Guest
Man reikia sukurti tris trikampis signalų, kurie faze viena nuo kitos 33%.Dažnis 100 kHz.Iš esmės man reikia sukurti tris PWM signalų, kad yra faze kiekvieno otherby 33%, todėl aš planuoju palyginti šių trijų trikampis signalų generuoti Mano PWMs.Ieva gali naudoti tik pagrindinis analoginiai procesoriai.Nr mikrokontrolerių leidžiama.
Žinote, kaip eiti apie tai darote?

TIA

Į 100kHz, jei norite trikampio signalo, kaip apie xr2206?(It's chip, kad rinkoje jau kurį laiką ir yra gana analogas). Norėsite trys ir norite jas veikia trys generatoriai, kurie yra faze iki 33%.Generatoriai gali būti padaryta per vieną pagrindinių generatorių ir logika trys išėjimai.

Kita galimybė yra trys generatoriai (kaip aprašyta aukščiau) pašarų tris aukštyn-žemyn skaitikliai, kurie pašarų tris DACs kokį kanalą tris LP filtrai.Turėkite omenyje, kad generatoriai bus rodomi sparčiai ir taip gaminti rampas, kad nuo 0 iki Vmax už pirmąjį pusmetį ciklas trikampis produkcija.

Galima padaryti kondensatorius mokestis linijinis ir tada vykdyti tiesiškai arba persijungti tarp dviejų, tik atsižvelgiant mokesčio dalis, apverčiant vieną ir tada sudedant sukurti trikampis.Tada, žinoma, tai padaryti tris kartus.

Gerai, yra trys idėjas.

Galite pabandyti RC fazės poslinkio generatoriai, su 3 RC skyrių.šios produkcijos bus sine.Atiduok Schmitt Trigger, kad būtų kv.Tada išsiųskite ją žemo dažnio skyriuje gauti trikampis.

tikiuosi, tai padės.

AMRITH.S.usernam rašė:

Man reikia sukurti tris trikampis signalų, kurie faze viena nuo kitos 33%.
Dažnis 100 kHz.
Iš esmės man reikia sukurti tris PWM signalų, kad yra faze kiekvieno otherby 33%, todėl aš planuoju palyginti šių trijų trikampis signalų generuoti Mano PWMs.
Ieva gali naudoti tik pagrindinis analoginiai procesoriai.
Nr mikrokontrolerių leidžiama.

Žinote, kaip eiti apie tai darote?TIA

amriths04 rašė:

Galite pabandyti RC fazės poslinkio generatoriai, su 3 RC skyrių.
šios produkcijos bus sine.
Atiduok Schmitt Trigger, kad būtų kv.
Tada išsiųskite ją žemo dažnio skyriuje gauti trikampis.tikiuosi, tai padės.AMRITH.S.

Žinoma gali ...bet kad neturėtų būti per didelė, nors, rezultatas būtų kažkur tarp trikampio ir sinusas.Manau, kad pirmos eilės sviesto verta pakaktų ...

AMRITH.S.

Oilerio tapatybė rašė:amriths04 rašė:

Galite pabandyti RC fazės poslinkio generatoriai, su 3 RC skyrių.
šios produkcijos bus sine.
Atiduok Schmitt Trigger, kad būtų kv.
Tada išsiųskite ją žemo dažnio skyriuje gauti trikampis.tikiuosi, tai padės.AMRITH.S.

Pabandykite su 565/566 PLL / VCO geras dizainas vertybės

Tai serveris jūsų tikslas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back