Trikčių VCO 145MHz

N

Navajo

Guest
Hello everybody

Aš dirbu VCO, kad galima pažiūrėti čia http://www.eurobotics.org/vco/vco.html
Generatorius veikia gerai, geras dažnio gera, bet kai aš pradėti Array I dont gauti tai, ko aš norėčiau turėti, tai yra 2 paimti signalą viena 0 ir kitus 1's dažninį.

Turiu ieškoti problemos, visur ir I cant find it.

Bet idėja bus Wellcome.

Iš 2N2222 pėdų yra apie 200 MHz, pabandykite naudoti kitą panašaus tranzistorius 2N5179.Spinduolis pasekėjų turi mažą Impedance išėjimo taip nutraukti tarkim esant 100 omų.Pakeisti C7 su ,01 UF CAP, kad ji veikia kaip trumpas.5V įvesties signalas gali būti per didelis, todėl pabandykite Įtampos daliklis pareikšti amplitudė iki 50% ar daugiau.

sėkmės.

C1/C2 santykis turėtų būti didesnis nei 1 grandinė yra pakankamai ciklas padidėjimas pradėti lengva.Jūsų darbas kažkaip pakeitė ant kolektoriaus talpa atspindi atgal į bazę.

Taip pat savo išėjimo signalo išvaizda OSC yra "squegging", būklė, kai dėl neteisingai atsiliepimų santykis dalyvauja C1, 2 ir dalykas sukels tranzistorius būti varomi į Apipjaustymas reguliariais laiko tarpais.Tai sukelia amplitudės moduliacijos tipo ir sidebands aikštelė.

Pabandykite pakeisti kondensatorius Atsiliepimai santykis ir / arba papildant kai kuriuos serija Re Indukcinės

Aš išbandžiau kai jūsų patarimų ir aš turiu tam tikrų patobulinimų.Dar turiu gana purvinas spektrą.Aš Išnaujo perskaityti kai kuriuos dokumentus ir aš rašyti naujus klausimus greitai.

Than you very much.

Sumažinti įvesties perjungimo Freq pasakyti 10k ar 100k ir pamatyti, ar yra daugiau patobulinimų.Pradėkite nuo mažo perjungimas Freq ir dirbti savo kelią.Tokiu būdu jūs galėsite nustatyti, kur jūsų grandinė apribojimus.

Prisiminti esate FM keičiant signalo.Pagal apibrėžimą FM turėti begalinį skaičių sidebands nors sidebands atsižvelgdamas lygis mažesnis nei 1% vežėjo lygiu, yra ignoruojami.Priklausomai nuo nukrypimo nuo vežėjo suma (moduliacijos indeksas = Freq nuokrypis / mod Freq) 1,2,3 ir tt Jūs galite turėti (6,8,12 X mod Freq) reikalaujama RF pralaidumo

Pavyzdžiui: Jei turite mod Freq iš 5kHz su Freq nuokrypis 75kHz, mod indeksas bus 15.Nuo Beselio funkcijos stalo reikalingas pralaidumo bus 2 X 19 (porų sidebands) = 38 x mod freq = 190kHz.Energijos Modulation naudojamas kartu su "Vernitel" metodas, siekiant sumažinti bendrą pralaidumo.Taikant šį metodą impulsų AM moduliuoti subcarrier kuris vėliau FM moduliuoti pagrindinis vežėjas.Duomenų kanalo yra padalyta į 2 signalai didelės ir mažos, kiekvienas signalas perduodamas per atskirą kanalą, turintys mažesnių iš viso srauto, nei pradinių duomenų kanalu.
Last edited by e-design on 02 Jul 2004 2:37; Redaguota 1 kartą iš viso

Jeigu siunčiate skaitmeninių duomenų arba ankštinių augalų, nereikia įvesti žemo dažnio filtras.Laikyti R3 ir atsikratyti C10, padaryti C7 ,01 uF.Ne Array 5V taikyti, capitance keisis daug, todėl jūs turite sumažinti inut amplitudė.Kiek dažnio nuokrypis jums reikia 0 arba 1? Checking out dažnio moduliavimas (dažnio keitimo įveda) į Google ar Yahoo.

sėkmės.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back