traukite žemyn už FDV301N N-AKT

T

treitmey

Guest
Turiu relę, kuri yra, orientuotus iš PIC 18F452. Ją sukelia FDV301N N-FET. Manau, kad įdėjau 10k serijos su UC kaiščio apriboti srovės AKT. Dabar aš noriu įdėti Kaisčiai išskleidžiamajame kai mikro-kontroleris atstatymu ir kontaktų kaip įvestį. todėl aš nenoriu indėlis į float, Taigi aš noriu įdėti jį išgriauti. Mano klausimas turėtų, išgriauti eiti prieš ar po 10k, tai yra ten, .. ir kas turėtų rezistorius vertės. Mano mąstymas, kad jeigu rezistorius yra mikro valdiklio kaiščio, kad kaištis yra nustatytas didelis, tada yra bus Įtampos daliklis. 5, Res1, Res2, GND, ir kad AKT nematysite +5 V. Kas yra matematika, kad turėčiau naudoti norėdami apskaičiuoti priešininkų. http://www.fairchildsemi.com/ds/FD/FDV301N.pdf

Jūsų grandinė turės didelį turn_on, ir turn_off kartus, naudojant 10KΩ rezistorius serijos su AKT vartų (nes vartų talpa ne perėjimų), bet jei tai nėra problema, tai OK. Norėčiau rodo jūsų keičiant apie 100Ω vertę, jei reikia greičiau perėjimus. Daugiau įtampos, todėl ant vartų apatiniame Rds_on, išgriauti rezistorius išėjimo kaiščio MCU prieš vartų rezistorius). Aš manyti, kad prieš įvažiuojant iš naujo arba miega režimus įjungėte AKT išjungimo, todėl pull_down rezistorius gali turėti didelę vertę, bet pakankamai mažas, kad būtų užkirstas kelias triukšmo įtakos MCU kaištį. Geras atspirties taškas turėtų būti 10kΩ, nes net jei forgett, į turn_off AKT prieš įvesdami reset režimą, bus tas pats kaip ir tikrajame grandinės laiko jį išjungti.

Aš matau, ką tu kalbi. Ar galite man papasakoti, kaip jūs apskaičiuoti 100 omų vartų rezistorius. Štai ką aš turėti problemų su. BTW nesusiję aš rasti pastabą apie tai, kaip Calc vartų rezistorius galios žr. toliau> vartų rezistoriai serijos su vartų, tačiau jie visi yra varoma> iš vieno šaltinio. > Vidutinis išsklaidyta galia serijos vartų rezistorius apie P = C * F * V ^ 2, kur C yra bendras efektyvus vartai talpa, Miller, F = diską dažnis V = vartų pavaros įtampą. Taigi apskaičiavę, kad ir pamatyti, jei ji per rezistorius galios sklaidos spec. Jonas

Kaip ketinate vairuoti relės Manau, esate nesiruošia į aukštos perjungimo dažnių gerai žemiau kHz dažnių intervalą). Rezistorius serijos vartai yra naudinga dėl dviejų priežasčių: 1 - Siekiant išvengti svyravimų dėl vyriausiojo vartų talpos 2 - Norėdami neleisti aukštos užplūdimas srovių per Transitions (taip pat dėl ​​talpos). Taigi, tai yra daugiau nei bet kuris kitas dalykas saugu išsaugoti su PIC uosto vientisumą. 100Ω vertė yra (mano nuomonė) mažiausias PIC (bet galite pabandyti 10Ω, jei norite, net tiesioginis ryšys veiks), kuris yra saugus ir tuo pačiu metu suteikia jums greitą perėjimą. Atminkite, kad bet kokia relė yra daug lėtesnis nei AKT. Išsklaido galios atžvilgiu, jūs nepastebėsite, kad grandinės ir gali naudoti bet kurį norimą galingumo. Nieko turi būti apskaičiuota šios schemos. Be to, ne forgett įdėti eigos diodas lygiagrečiai relės ritės apsaugoti AKT (1N4148 darbai baudą). Linkėjimai

Gerai. Supratau. Tiesiog dabartinė riba apsaugos IPS pin. diodas. Supratau. D5 pamatyti Download Image.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back