tranzistorius dažnių problema

R

rky

Guest
Hi .......... Aš noriu žinoti, kad, kaip rasti mažiausią ir didžiausią dažnį bet tranzistorius formos duomenų lapo ......... nes aš mačiau daug duomenų lape, bet negali žinoti apie dažnių diapazonas .... Ieškau apie aukšto dažnio elektros tranzistoriaus kaip BU508 ..... prašome padėti man ..... ačiū rky

Apskritai, nėra žemo dažnio ribą. Aukštų dažnių riba priklauso nuo to, kaip jūs naudoti tranzistorius. Tarkime, kad pelnas niekada nebus daugiau nei vienybę "FT" dėl duomenų lapą. Norėčiau klasės kaip žemo dažnio tranzistorius BU508, tai pėdų tik 7MHz, jūs galite gauti juos į dešimtis GHz. Brian.

ačiū ............ taigi yra tarp naudos ir dažnumo atžvilgiu kaip sakei ..... taigi mes galime įdėti įgyti rečiau kaip 1, bet didesnis dažnis? ačiū

Taip, galite, bet kas tai pasiekti. Mažiau nei 1 padidėjimas yra slopinimas ir jis gali būti geriau padaryti su rezistorius. Brian.

faktiškai im looking for įtampos stiprinimo ..... ne dabartinį .... taip bus pakankamai?

tai reiškia, kad yra ten įtampos stiprinimo, jei mano pelnas dingo mažiau nei vienybės .....??? nes aukščiau sakė, kad dabartinis amplifikacija ...... BT tikrai i DNT norite sustiprinti dabartinę .... aš ieškau įtampos stiprinimo ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back