tranzistoriai linijinės regionas

S

simplybharath

Guest
Turiu su kuo daugiau 8 tranzistorius linijinis regione, grandinė, kaip analizuoti šių tranzistoriai be mažo signalo modelis

kaip nuspręsti W / L santykis šių tranzistoriai?

visus pasiūlymus PLZ, thank u

simplybharath rašė:

be mažo signalo modeliskaip nuspręsti W / L santykis šių tranzistoriai?

Mano CKT jau paskelbta Forumo pavadinimas Analog Multiplier topologija .... ftopic366381.html

Čia šiuo CKT visus NMOS's yra tiesinė regione.į CKT popierius sako, kad vis kp / kN santykį sumažinti tiesiškumas ir padidina triukšmo

bet CKT autorius naudoja AW / l santykis .8u/.35u bet doesnt paaiškinti Y jis pasirinko, kad tik.

bus tikrai naudinga, jei u Gremoklis man padėti analizuoti CKTSkelbimas po 1 minučių:Atsiprašome aukščiau temoje aš padariau klaida sakydamas, faktiškai padidėjo kp / kN santykį sumažinti triukšmo

Labas,
Kp / kN yra kitoks nei W / L, ir mirgėjimas triukšmo priklausys daugiau apie L negu W (tos pačios reikšmės).Taigi, jei jūs vis daugiau L, tada jis bus sumažinti triukšmą, kaip nurodyta.Nmos daugiau triukšmo nei PVO, bet išskyrus, kad aš ne apie poveikį Kp / Kn dėl triukšmo, bet jei thepaper kalbama apie didėjantį Kp palaikymo Kn pastovi tada jos becoz aukštojo W * L, PVO.(Bet tikriausiai padidės, jei lygintume jį su sumažinta Kn vertė ir nuolat Kp vertė)

- Zopeon

Labas
I'm not sure about šios schemos veikimą.Bet galiu pasakyti, kad tranzistoriai M1 M2 M3 M4 turi daugiau šansų būti linijinės regione nuo jo vartų yra prijungtas prie didžiausią potencialą VDD.
Jei VP1, 2,3,4 mazgai Swinging tada M1-4 pateks į linijinių regione.

-Diffu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back