Transportas vėlavimą ir inercinė delsimas

N

nikhils.vlsi

Guest
Prašome padėti man pagal šių užklausų

1.) Koks yra tarp transporto vėlavimą ir inertila diffeernce vėluoja
2.) Ar jie yra kitos užduoties be delsimo ir vidaus užduotis nedelsiant vardas
3.) Kalbant apie prašymą, kuriame vienas geras įgyvendinti su blokavimo ir ne blokuoja assignement
4.), Kuri iš thetwo negali būti naudojama kartu su "paskirti", ty nuolat assgnementandwhy?

labasPatikrinti šią transporto ir inercinė pdf vėluoja

http://www.sunburst-design.com/papers/CummingsHDLCON1999_BehavioralDelays_Rev1_1.pdfParašytas po 18 minučių:Blokavimo pavedimams
Blokavimo užduotis yra paprasčiausios užduoties operacijos, tiesiog nukopijuokite ir išraiškos vertę dešinėje = operatoriaus kairėje pusėje kintamasis.Tačiau, jeigu du pavedimus, kad priklauso viena nuo kitos yra suplanuoti tuo pačiu metu, pavyzdžiui, bandymas apsikeitimo dviejų kintamųjų, tokių kaip:

visada @ (posedge CLK) = b;

visada @ (posedge CLK) b = a;

ten lenktynes vyksta, ir tiek A ir B bus baigti su viena iš vertybių.Vertę, kad jie abu yra paliktas priklausys nuo to, kuris iš užduočių buvo numatyta anksčiau.

Non-blocking pavedimams
Non-blocking užduotys pašalinti iš lenktynių sąlygas, panašios situacijos galimybė, nes tuo metu, kad priskyrimo operacija vykdoma išraiškos dešinėje pusėje <= operatorius yra nukopijuotas į vidaus laikinas kintamasis, o tada nukopijuoti į kairėje pusėje kintamasis.Visi "pakeičiamas į" už ypač timestep atliekami prieš bet "rašo" ir pan vertes galima saugiai pavertė, kaip nurodyta toliau:

visada @ (posedge CLK) <= b;

visada @ (posedge CLK) b <= a;

Šį kartą, kodas skirtas poveikio.

labas
Dygliai vėlavimas ir vėlavimo iinertial R aiškiai aptarti VHDL pagal J.bhasker.refer THT knyga.

Inercinėse delsimo, vynai nėra perkeliami į produkcijos kadangi transporto vėlavimą spindulių yra perkeliami į produkcijos.Paprastai inercinė vėlavimas yra naudotinas sudėtinės dalies vėlavimo, o transporto atidėti sujungti vėluoja

Inercinės delsimas

I / P impulso, kad neviršytų vėlinimo vartų neturi skleisti į O / PTransportas delsimas

Tai laikas, kai signalo ir skleisti per neto ty per viela pat žinomas kaip laikas skrydžio

Inercinės vėlavimas yra tarsi signalas, inercija, ty laiką, siekiant generuoti signalą, kai aš Gate / p yra numatyta

Transporto ir vėlavimas yra susijęs su transportu, ty laikas, kurio reikia gabenant signalą iš o / p vienos vartai į I / P kitos vartus.

PLZ, pataisyti mane, jei aš neteisingai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back