Transformatoriaus parametrai

N

nikhillife11

Guest
Hey guys, aš sužinojau, ką apie transformatorius Bet reikia į Knowmore ... Pagal man įtampa santykis, priklauso nuo vijų santykis. Aktualus yra atvirkščiai proporcingas ritės AWG .. Bet dabar aš noriu žinoti, kaip apskaičiuoti srovę rite, AWG Taip pat, jei aš skirtis ritės AWG, aš esu įsitikinęs, kad ji bus užtikrinta, kad bus įtampą ... Taigi, reikia būti šiek tiek formulė gauti viskas vietoje gali kas nors padėti man to plz ... Thanks & Regards Grand Theft Auto IV: wink:

gerai, aš ne žinoti per daug, bet visų pirma yra I ^ 2 * R, praradimas. įvairaus AWG pakeisti R. Taigi peržvalgos vario laidumas ir varinės vielos skersmuo ir aš tikiu, kad galite apskaičiuoti R. .... DC .... hmm .... Taip, bet transformatoriai yra sudėtingiau ...... Taip pat yra faktas, kad aukšto dažnio galios transformatorių apvijų vyniojimo daug lygiagrečiai mažesnio skersmens vielos veikia daug geriau nei vienas didesnis viela vynioti ..... ... Net kai 2 tokios panašios transformatorių apvijų vario bendras skerspjūvio plotas yra tas pats ......

Didysis vyksta Xaccto Bet kaip AWG vielos pokyčių taip mano įtampa gauti .. Dabar tai nėra įmanoma naudoti tą pačią formulę v1/v2 = N1/N2 apskaičiuojant tą pačią įtampą ... Taigi galite man padėti, tai taip pat žinote, kur galiu gauti pakankamai žinių apie transformatorių Amout iš .... PLZ help Ačiū ir linkėjimai Grand Theft Auto IV

čia geras informacija. [Url = http://sound.westhost.com/articles.htm] DIY Audio [/url], Žvilgsnis į "MAITINIMO ŠALTINIAI" skyriuje ir rasite TRANSFORMERS DALIS 1,2 ir 3 straipsniai. tiek geležies ir ferito šerdys.

Įtampa santykis priklauso nuo vijų santykis. Aktualus yra atvirkščiai proporcingas ritės AWG
Norėčiau pabrėžti principą operaciją pirmoje vietoje: Faktiniai transformatorinių srovės priklauso nuo vijų santykis, taip pat, bet atvirkščiai. Vielos matuokliai tik nustatyti didžiausios srovės nagrinėjanti atitinkamai Ominiai įtampos kritimą. Be to, nustatydamos nurodytą įtampos santykis su vijų santykis, taip pat reikalingas minimalus vijų skaičius maksimalų šerdies srauto atitinkamai minimalių sūkių per voltų tam tikrą pagrindinį skerspjūvio ir veikimo dažnio.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back