Transformatoriai, stendo maitinimo

Z

zarquan

Guest
Ketinu kurti stendo maitinimo Posted čia.

Viena problema Turiu yra rasti kažkur pirkti transformatorius, kuris atitinka reikalingas specifikacijas, 120VA 30V.Nors manau, kad minimalus Man reikia 30V at 2.5A (75VA).

Matydami Jameco ir Mouser už transformatorius, kuris atitinka šiuos reikalavimus, tačiau tik viena galiu rasti tai toroidinis transformatorius bent Mouser čia.Tai atrodo gana brangus man.

Ar yra kitų mėgėjų draugiškas tiekėjai (parduoda mažais kiekiais), kad man reikia žiūrėti?Ar yra transformatoriai, kaip tai būdinga tik brangu.

Mano 2c apie tai, kad visada galite sujungti du mažesnius transformatoriai (vardinė reikalauja nuolatinės srovės), tokiu būdu, kad jie duos jums 30V kartu Output Voltage (pirmumo apvijų prijungti prie 230V ir antrinės apvijų conneted serijoje) ..

Keep your mind atvira kitų variantų ..

Rgds,
IanP

Ar bandysite Farnell?jie parduoda mažas kiekis, taip pat, žiūrėti:

http://export.farnell.com/jsp/search/browse.jsp; jsessionid = HFNZ504T0ELRSCQLCIPJK0Q? N = 1.001.645 395.579 & _requestid = 671.704

ENJOY!

Galite naudoti bet transfomrer tipą, galite naudoti 15 - 0 - 15, tik prisijungti centras 0 ir 15 kartu tai bus jums 30V jums reikia nereikia naudoti 30V 30V

Tai dalis skaičių aš
88-2538
čia
http://www.rapidonline.com/Electronic-Components/Transformers/Toroidal/Toroidal-transformers/35506

Taip pat jūs neturite naudoti toroidal transfomrer tačiau jie tik Ł12.88 palyginti su Mouser vienas jis įkelia pigiau.

Žemiau yra mano versija, kad aš jau seniai

Hope this helps
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

wizpic rašė:

Galite naudoti bet transfomrer tipą, galite naudoti 15 - 0 - 15, tik prisijungti centras 0 ir 15 kartu tai bus jums 30V jums reikia nereikia naudoti 30V 30VTai dalis skaičių aš

88-2538

čia

http://www.rapidonline.com/Electronic-Components/Transformers/Toroidal/Toroidal-transformers/35506Taip pat jūs neturite naudoti toroidal transfomrer tačiau jie tik Ł12.88 palyginti su Mouser vienas jis įkelia pigiau.Žemiau yra mano versija, kad aš jau seniaiHope this helps

Apgailestaujame, kad yra rašybos klaida, jie turėtų būti 1n5001 kuris yra 3 amp diodai leidžia veido ji ne gali curcuits atkreipti daugiau nei 1amp nuolatiniam?

wizpic

Ačiū visiems už greitą atsakymus.

Aš ne pažvelgė arba greito ar Farnell, bet aš šiek tiek užtrukti palyginti kainas.

Jei jis pigesnis galiu eiti išleidžia dviejų mažesnių transformatorių lygiagretus maršrutas (atkreipiant dėmesį į fazė) padidinti šiuo metu, bet aš norėčiau, jei įmanoma, taikant vieną didesnę.

wizpic,
It's great išgirsti ką nors, kas sėkmingai pastatė.Aš nori statyti šalis išbandyti savo rankomis padaryti PCB kad aš turbūt naudoti savo PCB layout.

Žinau, ji puikiai veikia ir ji vis dar turėtų dirbti, aš jau jį palėpėje, nes aš perkelti prieš keletą metų, kad ji ką tik surinktas dulkes, aš perėjo į Velleman PSU įsteigti 0 - 30V 0 -- 10amp, ir tai turi Never Let Me Down kiek turiu mokėti net baterijų ją 5-8 amperų nuolat, tačiau, kaip jau sakiau I don't really nustatyti curent riba per 1 stiprintuvų, aš turiu pamatyti apie tai, kaip jį žemyn ir Blowing burbuolės klodai ir dulkes nuo ir naudoti ji kitą PSU arba atsargines kopijas.Aš taip pat įdomu, kada nors pašalinti puodai ir kontroliuoti ją pic (leidžiant)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back