Tolygaus frecuency skirtumas tarp vežėjo frecuency mėginių ėmimo frecuency

M

megadragon25

Guest
kas yra skirtumas ir santykius .... tolygiam frecuency nei signalo frecuency tolygiam frecuency turi būti didesnis nei vežėjas padėti man prašom, jei i tolygiam frecuency 30 kHz, kas turėtų būti mano vežėjas ir mano mėginių ėmimo F. , jei tai balso perdavimas

Moduliuojantis dažnio nešlio dažnis. Jūs pereiti į reikiamą kanalą, žemo dažnio signalo spektro dauginant jį su nešlio dažnis. Jūs kalbate apie skaitmeninio moduliavimo schemos arba analoginis moduliacijos? Diskretizavimo dažnis turi būti daugiau nei dvigubai žemo dažnio signalo dažnių juostos plotis. Balso signalų atveju, tai 8k pavyzdžių per sekundę, nes balso dažnių juostos plotis yra 3.4kHz. Kai quantize ir perkelti į skaitmeninį formatą, galite naudoti kai kuriuos įveda technika perduoti duomenis. Prašome patikslinti savo klausimą. Diskretizavimo dažnis nepasitaiko analoginius domeną. (Išskyrus naudojimą, tačiau naudojami labai aukšto dažnio signalus matavimo undersampling.)

Moduliuojantis dažnis 30kHz nešlio dažnis. , Kai mes kalbame apie CHANNEL, mes jį vadiname nešlio dažnis. , Kai mes kalbame apie EIVĖJA, mes jį vadiname Moduliuojantis dažnis. Yra dar vienas terminas Tolygaus vadinamas UPCONVERT (kai kurių knygų). Balso dažnių juostos plotis, kad 3.3kHz 330Hz. Paprasta matematika, mes paprastai juostą apriboti ne 4KHz arba geriau žinomas kaip Fmax Naikvisto Mėginių ėmimo teorema, užkirsti kelią aliasing, ėminių ėmimo dažnis (FS) turi būti ne mažiau kaip 2 x Fmax, todėl FS> = 2 Fmax arba 8kHz. Moduliuojantis (vežėjas arba Upconvert) dažnis yra ne toje pat mėginių ėmimo dažnis. Moduliuojantis yra technika perkelti Baseband signalo (unmodulated arba originalus signalas) aukštojo dažnio, kur ji gali būti perduodami naudojant trumpesnis antenos. Mėginių ėmimo techniką įsigyti Baseband signalas (signalo ištikimybės su minimaliomis nuostolių), todėl ji gali būti rekonstruotas (jei FS> = 2Fmax). Jeigu signalas yra undersampled, neįmanoma atkurti signalą atgal į savo pradinę formą. Hope this helps.
koks yra skirtumas ir santykius .... tolygiam frecuency nei signalo frecuency tolygiam frecuency turi būti didesnis nei vežėjas padėti man prašom, jei i tolygiam frecuency 30 kHz, kas turėtų būti mano vežėjas ir mano mėginių ėmimo F. balsu

Jums reikia didesnių antenos perduoti nedidelio dažnio signalus.

Abi mūsų idėjos yra pačiame kelyje perdavimo mažų dažnio signalus turime didele antena (ką jau minėjau).

Taip, aš sutinku, kad mes esame pačiame kelyje. : Šypsnys: Į sveikatą! Spėju, tai todėl, kad mano interpretacija yra susiję dažnio (bangos ilgio, atvirkščiai) antenos ilgis. Na tai yra neišvengiamai, kad ilgiau antena tendencija, kuriems reikia didesnio įrangos ar net struktūra! Tačiau ji negali atveju, nes šiuolaikinės technologijos iš tikrųjų bandė naudoti aukštos k dielektrikas, todėl aukštojo permitivity leidžia antenos ilgis trumpėja.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back