TLR kalibravimo

E

elektr0

Guest
Labas,

naudojant TLR kalibravimas infixture deembedding, i dont know, kiek
atskaitos plokštumos gali būti kartu.
Jei mano DUT tik lambda/10 arba lambda/20 ... (50-500 Um) ... Ar yra galimybė gauti
S-matrica.

Ar yra geometrinis atstumas apribojimas Vector tinklo analizatorius apskritai.

Ačiū už atsakymą

Jūsų LINE standartas turi būti ne mažesnis kaip 20 laipsnių ilgio žemiausio dažnio ir ne daugiau kaip 160 laipsnių ilgio didžiausią dažnį.Būtinai analizatorius yra STEPPED būdas, o ne valomas.Jūs galite naudoti keletą eilučių, jei reikia apimti daugiau duomenų srauto.

@ madengr

Ačiū už atsakymą.

Mano DUT yra labai maža, todėl turiu žinoti, ar galiu gauti S parametrams jį.
Žinoma, yra ir pateikimo plokštuma neapibrėžtumas.Aš turiu galvoje, jei mano linija standartai yra plius, minus 50 procentų pločio atskaitos plokštumai, yra ne pateikti tiksliai.Tačiau tai tik apribojimas.Ar mes galime pasakyti, kad 40 GHz VNA gali tik priemonė DUTS didesnis ar ilgesnis nei lambda/100 ar taip ...

Galbūt jums reiškia 50% ilgio pokytis eilutėje, o ne plotis.Jūsų plotis turi būti labai tikslūs, nes tai lemia sistemos impedanso jūsų matavimas.Nuo linijos ilgis neturi būti tikslūs, tiesiog plotis (tikrai tariamoji varža).Iš REFLECT postition atžvilgiu per nulems jūsų fazės tikslumas.

Jus DUT dydis neturi reikšmės.Ji gali būti nedidelė, tačiau labai reaktingų ar lossy.

TRL pati nereikalauja išankstinio žinios Pilnutinė linijos varža dirbti.taip plotis gali būti bet kokios pagrįstos vertės.

Linijos standartinis ilgis neturi būti toks pat kaip ir panašus į DUT.Kai sukalibruotas geros standartus (su atitinkamo ilgio ir tt), DUT gali būti mažesnis nei 1 / 100 Lamda (tarkim).

Jei DUT tikrai yra toks trumpas, norėčiau patvirtinti savo prisijungimo prie "sukalibruotas uostas" / pamatinei plokštumai, yra tai, kaip kalibravimo standartus, tas pats, ir nėra jokių naujų rinkos dalyvių perdavimo signalas "kelias" (pvz., ryšio per aukštesnę būdas ).Pastarasis negali būti kalibruojamas pagal iš TRL.

loucy rašė:

TRL pati nereikalauja išankstinio žinios Pilnutinė linijos varža dirbti.
taip plotis gali būti bet kokios pagrįstos vertės.

"Line Z0" į aukščiau pateiktą nuorodą faktiškai apskaičiuotos pagal TRL kalibravimo procesas.Tai neprieštarauja ankstesnį pareiškimą, kad "TRL" nereikalauja išankstinio žinios Z0.

Gerai, matau, ką tu kalbi.Vartotojo dar turi žinoti Pilnutinė linijos varža.Jei aš manau, aš naudoju 50 Ohm linijos, tačiau iš tikrųjų yra 45 omų, tada S parametrams bus normalizuotas iki 45 omų ir 45 omų, turi būti pateikta S2P failo antraštėje, jei aš sakau VNA linija yra 45 ohm jis gali vėl normalizuoja iki 50.

madengr, Jūsų minėtą pareiškimą, yra teisinga.Jis buvo man klaida sakyti, kad tikrasis Pilnutinė linijos varža buvo skaičiuojamas TRL kalibravimas.Linijos varža ne kompiuterinės, o netiesiogiai nustatyti - TRL-kalibruoti S-parametrai turėtų būti apibrėžiami tokių linijos Impedance - kokia vertė.Jei vartotojas nori konkrečios informacijos Impedance vertė (pavyzdžiui, 50ohm), tada vėl normalizuoti turi įvykti.Ir vėl reikia normalizuoti vartotojas nurodyti faktinį linijos pilnutinės varžos vertė.Tačiau apie vartotoją tikslumą nurodyta vertė neturi įtakos TRL kalibravimo procedūra pati.

Į aukščiau esančią nuorodą, kad patarimas "liniją Z0" turėtų būti suprantamas kaip faktinis linijos pilnutinės varžos charakteristika.Jos vertė negali patekti į TRL kalibravimo lygtį."System Z0" yra norimas nuoroda Pilnutinė linijos varža, "Offset Z0" yra tai, ką vartotojas mano "Linija Z0" yra."System Z0" ir "Offset Z0" yra naudojamas pakartotinai normalizuoja S parametrams.

Taip, manau, kad mes abu sutaria dabar.Tiesiog mis-interperatation žodžių.

FYI, jei kas nors skaitant tai HP 8510B VNA TRL Z0 naujo normalizavimas yra Przyśrubowany.Jis gali būti nustatomas programinės įrangos atnaujinimas tačiau jis jau pasenusi, kad jums gali būti Sol.Aš ištrauktas mano plaukus iš už 2 dienas bando išsiaiškinti tai, kol aš bandžiau 8510C ir gavo teisingas rezultatas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back