Tinklo projektavimas GSM sistemos

Z

zio_nneo

Guest
Jei naujas operatorius nori pietūs GSM sistema tada kas yra faktas, kad jis turi apsvarstyti.?Kaip jis gali padaryti elektros tinklų planavimą, už konkrečioje vietovėje, tai kaip apskaičiuoti kiek BTS (ląstelių), reikalinga finansuoti tam tikroje teritorijoje.Koks išblukimo vaidmuo ir pastato aukštis per planavimo srityje?

Kas tipas GSM tinklą, kad jis nori įgyvendinti?GSM900?GSM1800 arba GSM1900?Priežastis, iš kurių tinklo tipo jis pasirinko, tai automatiškai bus vykdomi tinklo aprėptis ...Jeigu ūkio subjektas planuoja įgyvendinti savo GSM tinklą kaimo vietovėje, jis geriau pasirinkti GSM900 ...Priežastis mažesnis dažnis, tuo didesnė apimtis, palyginti su dažniau kaip GSM1800 arba GSM1900 ...

Man, pirmą sprendimą, kad operatoriui reikėtų nustatyti, iš kokios rūšies GSM tinklu jis galėtų įgyvendinti ...

Jei naudotojas nori daryti jo planavimą, GSM 1800, kas tada būtų situacija.Kaip jis gali padaryti planavimo tikroje teritorijoje.Tegul Tarkime plotas yra 500km kvadratu.Kas bus ląstelės (BTS) skaičius.Jei manome, normalus terain.

Tai labai priklauso nuo geografinės vietovės tipą, antenos (pvz. įvairiakryptė arba Sectorized Eigos), produkcijos (BTS pvz. 20W), Mobilus planavimo programinę įrangą (pvz., Mermer arba Procom Plus), perdavimo sistemos (pavyzdžiui, mikrobangomis, optinio pluošto, palydovinės ), ir tt ..

For your information, aprėptis galia 20W BTS GSM 1.800 yra apie 3km, GSM 900 yra maždaug 5km ir dabar UMTS tai tik apie 1Km už pak ...Minėta aprėpties 20W išėjimo siųstuvas tik iš Planner guildline, kaip jau minėjau anksčiau, tai labai priklauso nuo geograpgical srityje, todėl jums reikia planavimo programinę įrangą numatoma tinklo aprėptis ...

Hope visą informaciją geiven padės ir prašome pataisyti mane jei aš neteisus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back