tinklo projektas

R

rehan459

Guest
HY ...... MP studentas elektros Engg ..... jiems turėtų pateikti pasiūlymą dėl tinklų kūrimą šioje smester projekto ... bet jiems visiškai naujas šioje srityje ir doesnt žinoti daug ABT šį ..... taip i need ur padėti ... gali kas nors vadove man ..... man bus ver dėkinga jam .... rūpintis ... bye

U galite padaryti WLAN projekto PEE 802,11 pirmoji gothrough kompiuterinių ryšių tinklą ferozan.

Sveiki, iš tiesų, yra daug dalykų, kuriuos reikia apsvarstyti projektuojant duomenų perdavimo tinklą; pavyzdžiui, tinklo masto jums bus laikomasi, tinklo topologija, žiniasklaida ir pan. Taigi, kas tinklo jums reikia kurti? Aš tai kokiu tikslu? -Tai LAN, WAN, MAN WiFi? Detali tai daugiau galėtume aptarti savo problemą toliau ... : D

Sakyčiau, eikite ad hoc tinklais. Dirbau ant jų per daug ir jie ateityje. Galite dirbti su maršruto algoritmai šiais tinklais. Jie yra tikri paprastas dizainas, tačiau efektyvumas yra vienas dalykas, rūpintis. Plius, jei kelias pertraukas kas tada shoulkd būti padaryta. Taip pat galite eiti multimedijos komunikatą dėl ad hoc tinklais. Jie yra tikri karštas šių dienų.

iš tikrųjų tai nėra duomenų kom. projekto ... savo kompiuterinių tinklų projektą .... serverio kliento programavimo .... P2P programavimo ... šių projektų rūšių, mes turime padaryti

šį semestrą ?.... už 7.? ... arba paskutiniųjų metų projektą? jei ir nori lengvai projektą, tai surinkti kai kurie algoritmai ... taip, kad ji bus lengva crosslayer projektavimas, daug algoritmų yra ..

Sveiki, Na, jei tai yra kliento-serverio programa, galite tai padaryti labai lengvai ir greitai. galite pabandyti wielowątkowych serveris. Jo gana lengva, jei žinote, šiek tiek apie lizdas programavimas ir sriegimo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back