Tinklelis coputing?

S

shebo

Guest
i klausė, ar kas nors gali explaing man apie Gridu, kaip ji veikia?ir tai ai privalumų?
Taip pat rekomenduojame man jokių knygų apie šią sritį.

Kas yra "Grid Computing?Tinklas kompiuterių grupė, serverių ir saugojimo, kuris yra virtualised kaip viena didelė skaičiavimo sistemos visoje įmonėje.Tinkleliai atskleisti latentinis galia, kuri nėra naudojama bet kada ta.Jie gali iš esmės paspartinti apskaičiuoti daug procesų.Gridu apima taikant kompiuterių išteklius daugelis tinklo vieną problemą tuo pačiu metu paprastai mokslinę ar techninę problemą, kuri reikalauja daug kompiuterio apdorojimo ciklų skaičius arba gauti didžiulį duomenų kiekį.Gridu naudoja programinę įrangą dalyti ir ūkyje iš gabaliukų programą kuo daugiau kelių tūkstančių kompiuterių.Korporacijos skaičių, profesinių grupių ir universitetų konsorciumai sukūrė sistemas ir programinę įrangą valdyti tinklo skaičiavimo projektų.Kaip veikia Gridu darbą?Gridu leidžia išteklių Virtualizacija paskirstytojo skaičiavimo ir duomenų, pavyzdžiui, perdirbimo, tinklo pralaidumas ir saugyklos pajėgumus siekiant sukurti vieną bendrą sistemą, vaizdas, suteikiant vartotojams ir programos lengvai naudotis IT pajėgumus.Kaip interneto naudotojas nuomonę vieningai instancijos turinį per internetą, tinklo vartotojas mato vieną didelį virtualų kompiuterį.

Gridu grindžiama atvirų standartų rinkinį, ir protokolų, kaip Open Grid Services Architecture (OGSA).Šie duomenys leidžia ryšių tarp įvairių rūšių skirtingose geografinėse aplinkoje.Su tinklo kompiuterių, organizacijos gali optimizuoti skaičiavimo ir duomenų išteklius, baseinas jų didelio pajėgumo apkrovų, dalis jų per tinklus ir sudaryti sąlygas bendradarbiavimui.Kaip grotelės procesas vartotojai?Grotelės skirtos naudoti besiūlių ir skaidrūs.Vartotojas, kurio kompiuterio prisideda apdorojimo galia prie tinklo patirs jokio neigiamo poveikio, kaip tinklelis veikia fone, naudojant turimus išteklius, kai reikia, kad sistema.Jei kompiuterio naudotojas nusprendžia paleisti programa, reikia daugiau duomenų apdorojimo galia, darbo šiuo metu yra tvarkomi, kad mašina bus automatiškai priskirti kitai mašinos tinklelis su turima duomenų apdorojimo galia.Kokios yra kompiuterinių nauda Tinklelis?Gridu siūlo daugiau nei vien kompiuterių galia.Įmonės gali gauti didelę naudą įgyvendinant tinklais pagrindinius verslo procesus.

Jis pagreitina užbaigtas ir padeda gerinti produktyvumą ir bendradarbiavimą.Ji skatina bendradarbiavimą ir veiklos lankstumą, sutelkiant IT išteklius ir žmones.Tai leidžia plačiai išsibarstę padaliniai ir įmonėms sukurti virtualių organizacijų dalytis duomenimis ir ištekliai.Didžiausią naudą iš tinklo kompiuterių yra tai, kad ji suteikia galutiniams vartotojams nevaržomos prieigos prie duomenų apdorojimo, duomenų ir saugojimas.Tai leidžia darbuotojams perkelti greitai ir lengvai per gaminio projektavimo etapus, mokslinių tyrimų projektai ir pan.

Jis naudoja esamas kapitalo investicijoms, gerinant jų optimalaus naudojimo skaičiavimo pajėgumus.Tai padeda išvengti bendros spąstus atidėjinių ir patiria viršija išlaidas ir šalinant sistemas, tenkanti našta administravimo skirtingos ir neintegruotos.

Daugiau informacijos rasite: www.gridcomputing.com

************eBook
Pamokos Grid Computing: System is a mirrorStuart Robbins

Leidykla: Wiley
ISBN: 0471790109
Copyright @ 2006

http://rapidshare.de/files/30089111/Vanix.Net_Wiley.Lessons.in.Grid.Computing.The.System.Is.a.Mirror.Jul.2006.eBook-DDU.rar.html

Aš labai thankfull už pagalbą!
bet man įdomu, jei aš galiu pasidalinti savo kompiuterio šio tinklo tinklo, todėl nėra jokių įmonių, kurios dirba šioje srityje?

Labas

ir gali gauti UR pagrindai tinklelį comp.stiprus, įeinant per Foll.PDF.Sėkmės
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, jei norite peržiūrėti šį priedą

Esu studentas kūrėjus n norite pateikti skaičiavimo dokumentą dėl Tinklelis.tai mano 1. pristatymas.Gali ir padėti man? _which Punktuose i, kad tame n kaip?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back