Tinkami kiauryme 2.9mm selftapping varžtas?

M

MrEd

Guest
Ar kas nors žino teisingą angos skersmuo sriegikliai 2.9mm varžtas ir 3.5mm selftapping varžtas montavimas 2.5mm storio circuitboard.
Pats kaip metalo?

Į sveikatą
Eddie

Jei laive yra stiklo epoksidinės (ty FR4 arba panašių medžiagų), sraigtai-sriegikliai nerekomenduojama.Stiklo epoksidinės lentos trapus ir varžto bus tiesiog suvalgytas anga pusių atokiau nuo laiko.Galima įdėti epoksidinės Dėmė ant varžto nuolat obligacijų jai vieta - bet tada kas naudoti sraigtai-sriegikliai taškas.Paprastai FR4, ar panašių plokščių, turėtumėte naudoti aparatas varžtas su veržle savarankiškai pratraukimo priešingoje pusėje Board (pavyzdžiui PEM riešutų produktai: http://www.pennfast.com/fastening_products/prod_desc.php3?cat = tvirtinimo ir PC lentose).

Jei laive yra surištos popieriaus arba minkštas fenolio, Jūs galite naudoti tą pačią skylę dydis rekomenduojamas metalo.

Ačiū už patarimus, laive yra 2.5mm storio, ir aš duosiu jums jį išbandyti.Bet aš nežinau, teisingai skylė dydžio metalo arba.

Į sveikatą
Eddie

Pagal "Machinery's Handbook" 24. Edition, 1.479 puslapį: Hole dydis Fenolio formaldehidas už 2.9mmx1 savarankiškai sriegimo varžtas yra 2.64mm; skylė dydis 3.5mmx1.3 varžtas yra 3.05mm.

Jei skylė yra liejimo cinko arba aliuminio: 2.9mm varžtas => 2.49mm skylę 2.77mm storio medžiagos; varžtas = 3.5mm> 3.5mm anga 3.18mm storio medžiaga.

Turėsite naudoti išsilavinę spėti, kad išsiaiškinti, kas Vidutinis skylės dydis galėtų būti už FR4, nes sraigtai-sriegikliai nėra rekomenduojama, kad medžiagos.

Puiku, dabar žinau, "oficialiai" Hole dydžių.I'm going to get some pavyzdys lentos iš plokštės gamintojo, patikrinsime, ar man reikia koreguoti skylės skersmuo FR4 kol aš juos.I'll post my išvadas.

Į sveikatą
Eddie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back