tinka siųstuvo tipo ir dizainas

K

Ketvertas

Guest
Aš nesu įsitikinęs, kad aš rašyti reikiamoje vietoje.
I am new in perdavimo ir gavimo srityje.
Siųstuvas belaid ¾ vieną.
Tai yra projekto dalis, o ne atskira viena ir taip sumažinti sudėtingumą ir išlaidos turi.Jis naudojamas kaip pusiau kontrolės off operation.It pateikiamas prietaisas (taip pat pagal dizainą ir gali būti pakeistas), dirbanti su PIC mikro-kontroleris, kad patikrinimai slaptą kodą ir, jei kodas yra teisę kontroliuoti yra įjungta, ir transmitt Tx signalai, kad kontrolės dėl vienkartinės operacijos, kuri taip pat valdo IPS LC (ty Rx suteikti informacijos IPS ir IPS kontrolės operacijos). minint, kad egzistuoja kitos dirba toje pačioje projektą, kad aš ne kalbėti apie, kad dizainas turėjo būti ne tokios sudėtingos kaip sakiau before.Also notnig kad atsakingieji yra mažos, kad būtų naudojamos įprastos kontrolės programas.
Taigi, siekiant sumažinti problemas, Rf buvau rekomenduojama dirbti 1MHz vežėjas.Kaip pradėti Manau perduoti skaitmeninės informacijos, kaip ASK (amplitudė Automatinis perjungimas pamainą), bet aš susiduria kai kurios problemos, kad mane permąstyti apie moduliacijos tipas used.Also siųstuvas ir jos IPS informacijos šaltinį norėjau dirbti su DC šaltinis nuo 9 iki 12 V (tai yra pakankamas, žinant, kad siųstuvo veikimo diapazonas yra ne daugiau kaip 20 metrų). Be to, aš nusprendžiau naudoti klasės AB vairo vairuoti, antenos, kuri yra pasirenkama normalus ciklas antena (ritė aplink Ferrite rod).

Kokios moduliacijos rūšis yra rekomenduojama, šiuo atveju ir, jei tinka IC moduliacijos ir maišymo galima Prašome turiu jo nėra.
Ir Many thanks in advance.

Aš pamiršau pasakyti, kai dalykas yra laiko pabaigti visą projektą, yra 2 savaites.
(Man atrodo neįmanoma, bet aš ne choice0

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back