tiesioginei konversijai imtuvas dizaino ads.Need padėti?

H

haizal

Guest
man reikia idėjos ir padėti impelmet šį imtuvas ne 2,45 GHz ..

Turiu dizainas kai pagrindinis komponentas naudojant mikrojuostelinių linija, kuri yra
antenos jungtis ir filter.and kiekvienos tai buvo konstrukcija naudojant ADS.
o osciliatorius ir maišytuvu (diodas) bus atsižvelgta į turimą rinkos ..

Mano problema yra, kaip integruoti šią ADS komponentų, nes aš naudoju sistemos lygis modeliavimo .. Can anybody help me?

kita problema, kas yra svarbus parametras, kad galiu priemonė imtuvas .. Aš tik žinau truputį ką apie parametras, kad man reikia priemonė harmonikų balansą ir I & Q moduliavimas.

thanx
-haizal -

U gali integruoti visus šio HB componet modeliavimas
nes manau, kad šie modeliai darbas
rodyti RF sistemos projektavimo vadovas, tai labai naudinga sistemos modeliavimas

khouly

Mieli draugai ..
tai pakankamai man naudoti HB modeliavimo tik imtuvą, kad būsiu dizainas? ar tai reikia man daryti kitą modeliavimas naudojant grandinės modeliavimo paketas?
Aš painioja pasirinkti tiek su treniruokliais arba naudojant HB modeliavimo tik ..

By the way I'm doing šį projektą, mano paskutinė metų projektą .. ir tik tiek, žiūrėdamas į mano paskirtą imtuvo veikimo ..

kita mano problema yra .. tai tinka integruoti antenos ir kitų komponentų, 1 mikrojuostelinių diskusijų lentoje?Manau, kad tai gali būti padaryta dėl aparatūros, bet i didnt know how to test (I mean imituoti jį skelbimus), Can anybody help me?

(aš pamiršti, kad ką aš galvoju naudoti šią komponentus naudojant grandinės lygio imitavimas, o ne sistemos lygis modeliavimas, tai įmanoma?)

Labas

Aš galvoju apie ir geriau panaudoti tam hirerki iš reklamos ....tai gali padėti
Pabandykite naudoti www.agilent.com ir sužinoti Lab pasinaudoti ........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back