Tiekimas reikia apie FDTD pagrįstas

S

svarun

Guest
Hi all,
Tai yra tęsinys mano anksčiau paštu FDTD pagrįsta
J. simulators.I reikia informacijos apie du FDTD treniruoklių.

1) Zelandijos Fidelity
2) Remcom's XFDTD

Mes vertinti Imst's "imperija", ir aš nesu įspūdį su funkcijomis ir redaktorius yra labai ne-intuityvusis.

Mes ieškome kaina apie 5000
JAV dolerių - 6000
JAV dolerių.Ar ištikimybė arba XFDTD pasiūlyti tokį solution.All atsakymai pasveikinti iš tų, kurie naudojami bet kurį iš pirmiau nurodytų programinės įrangos ar net juos įvertins, sąrašą.

-Regards
-Arun

svarun rašė:

Hi all,

Tai yra tęsinys mano anksčiau paštu FDTD pagrįsta J. simulators.I reikia informacijos apie du FDTD treniruoklių.1) Zelandijos Fidelity

2) Remcom's XFDTDMes vertinti Imst's "imperija", ir aš nesu įspūdį su funkcijomis ir redaktorius yra labai ne-intuityvusis.Mes ieškome kaina apie 5000 JAV dolerių - 6000 JAV dolerių.
Ar ištikimybė arba XFDTD pasiūlyti tokį solution.All atsakymai pasveikinti iš tų, kurie naudojami bet kurį iš pirmiau nurodytų programinės įrangos ar net juos įvertins, sąrašą.-Regards-Arun

Max Erip.
.Absolutely no commercial stuff.Do you think that using conformal FDTD drastically reduces the errors or is it just a slight improvement that we can afford to ignore.Have you made any comparisons between Fidelity and IMST Empire with similar designs ?

Dėkojame už nedelsiant response.We naudojate programinę įrangą tik akademiniais tikslais.

Absoliučiai joks komercinis stuff.Do jūs manote, kad naudojant conformal FDTD žymiai sumažina klaidų ar tai tik nedidelį pagerėjimą, kad mes galime sau leisti ignore.Have jums jokių palyginti ištikimybė ir Imst imperijos panašių pavyzdžių?Thanks in advance.

-Arun

svarun rašė:

Max Erip..Absolutely no commercial stuff.Do you think that using conformal FDTD drastically reduces the errors or is it just a slight improvement that we can afford to ignore.Have you made any comparisons between Fidelity and IMST Empire with similar designs ?
Dėkojame už nedelsiant response.We naudojate programinę įrangą tik akademiniais tikslais.

Absoliučiai joks komercinis stuff.Do jūs manote, kad naudojant conformal FDTD žymiai sumažina klaidų ar tai tik nedidelį pagerėjimą, kad mes galime sau leisti ignore.Have jums jokių palyginti ištikimybė ir Imst imperijos panašių pavyzdžių?
Thanks in advance.-Arun

svarun rašė:

Max Erip..Absolutely no commercial stuff.Do you think that using conformal FDTD drastically reduces the errors or is it just a slight improvement that we can afford to ignore.Have you made any comparisons between Fidelity and IMST Empire with similar designs ?

Absoliučiai joks komercinis stuff.Do jūs manote, kad naudojant conformal FDTD žymiai sumažina klaidų ar tai tik nedidelį pagerėjimą, kad mes galime sau leisti ignore.Have jums jokių palyginti ištikimybė ir Imst imperijos panašių pavyzdžių?
Thanks in advance.-Arun

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back