A
Abu Zafar
Guest
Radau terminio spausdinimo mechanizmas nuo šiukšlių.Nėra ženklinimas šilumos galvą.Jis yra 57mm pločio.Valdytojas PCB (neveikia) turi po 14 PIN ryšys nuorodos į šilumos galvos jungtį.
1.GND
2.TM
3.STB1
4.LIT
5.CLK
6.
24V 7.24V
8.24V
9.DI
10.STB4
11.STB3
12.5V
13.GND
14.GND
I didn't sąsają šilumos galvą anksčiau ir aš noriu terminis spausdintuvas kaip testas.Aš ieškojote informacijos internete, bet man nepavyko rasti pakankamai techninę informaciją, atsakyti į visus mano klausimus.Turiu patirties techninės / programinės įrangos kūrimas, naudojant MCS51 kontrolierius.
Supratau, visi signalai, bet aš neturiu savo laiko ir tt Aš šias užklausas:
1.Kokios yra aktyvus States / briaunų duomenų / clock / skląsčiu & Strobe signalai?
2.Koks turėtų būti Strobe signalus ilgis?
3.Ar THERMISTOR signalas skaitmeninis ar analoginis?
4.Ar būtina numatyti 24V šilumos galvą, kai reikia?ar turėtume jį įjunkite, jei reikia?
Būčiau labai dėkinga, jei kas galėtumėte atsakyti į mano klausimus.
1.GND
2.TM
3.STB1
4.LIT
5.CLK
6.
24V 7.24V
8.24V
9.DI
10.STB4
11.STB3
12.5V
13.GND
14.GND
I didn't sąsają šilumos galvą anksčiau ir aš noriu terminis spausdintuvas kaip testas.Aš ieškojote informacijos internete, bet man nepavyko rasti pakankamai techninę informaciją, atsakyti į visus mano klausimus.Turiu patirties techninės / programinės įrangos kūrimas, naudojant MCS51 kontrolierius.
Supratau, visi signalai, bet aš neturiu savo laiko ir tt Aš šias užklausas:
1.Kokios yra aktyvus States / briaunų duomenų / clock / skląsčiu & Strobe signalai?
2.Koks turėtų būti Strobe signalus ilgis?
3.Ar THERMISTOR signalas skaitmeninis ar analoginis?
4.Ar būtina numatyti 24V šilumos galvą, kai reikia?ar turėtume jį įjunkite, jei reikia?
Būčiau labai dėkinga, jei kas galėtumėte atsakyti į mano klausimus.