Terminė analizė PCB lenta

G

gmittal

Guest
Sveiki visi, noriu atlikti terminė analizė PCB lenta, aš dirbu, todėl galiu rasti, dalis PCB bus šildomas daugiau, palyginti su kitų dalių. Žinau, "Mentor priemonė hiper lūšis daryti tokio tipo analizės. Man buvo įdomu, jei kadencijų turi kažką panašaus į tai, kad gali atlikti terminė analizė PCB Board. Siekiant atlikti terminė analizė kokio tipo informacijos arba duomenų yra, nes Jane "Mittal

Aš nesu susipažinęs su komercinių įrankiai (Manau, kad jie yra per brangūs), bet, turiu šiek tiek ThSim (iš sourceforge.net) sėkmės. Ši programa paverčia šilumos generavimo / paskirstymo tinklu elektros RC lygiavertis ir tada naudoja prieskonių modeliuoti, tada skaito šiuos duomenis ir parodo šilumos išsklaidymo struktūra. Pagrindinių žaliavų, kad jums reikia: medžiagų savybių (dydžio, storio, šilumos laidumas, specifinė šiluminė talpa, natūrinis svoris) ir gaminamos elektros energijos.

Hyperlynx nėra terminė analizė .. jis vartojamas signalo ir elektromagnetinio suderinamumo (EMS) analizės ... šilumos globėjas BETASOFT įrankis .. tikrųjų šis įrankis buvo įsigytas Mentor pernai, jei aš esu ne negerai. jūs turite patikrinti, ar jie yra susiję su šio įrankio, su CADENCE? , Abhi

Dviejų labiausiai naudojamas terminio analizės įrankiai: FlowTherm MentorMentor Icepak iš Ansys

Aš naudoju OrCAD ir terminė analizė, kurią aš naudoju IDF iš> SolidWorks> į CFDesign atlikti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back