temperatūros matuoklis reikalingas.

S

sn_burki

Guest
Aš noriu, kad oro temperatūra termometrą, kad gali parodyti temperatūros kambaryje, jei kas nors gali padėti man šioje perspektyvoje.

Patikrinti Dallas svetainėje jie integruotą temperatūros davikliai.

Labas

į cygnal CPU: www.cygnal.com.Turi on chip Temperatūros jutiklis

žr app dėmesį AN003.

linkėjimai

labasČia jis gali rodyti dvejopo Temperatūra galite naudoti ją kaip iš šono pusė thremo matuoklis su LCD ekranu uper minimalios ribos gali būti tikslinamos su nerimu

tikimės, padės visiškai Jums
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Aromatas rašė:

labas

Čia jis gali rodyti dvejopo Temperatūra galite naudoti ją kaip iš šono pusė thremo matuoklis su LCD ekranu uper minimalios ribos gali būti tikslinamos su nerimu

kad labai lengva gauti skaitmeninio nuskaitymo nuo temperatūros.
tiesiog naudokite LM35 (gauti duomenų pirmojoje) taip jutiklis
kad turi 3 terminalus.2 maitinimo ir suteikia temp.su 10mv už digree C. ok?
galite naudoti bet kurį skaitmeninį voltų metras.jei ir nėra, kad tiesiog naudokite ICL7107, kad yra labai paprasta naudoti
tikiuosi, ir bus lengviau

Noman

ir reikia parašyti kodą sąsaja su kompiuteriu, jei u gonna prisijungti grandinę per serial port,

ar galite padaryti jį tik LCD, kuris bus rodomas rezultatas (paprasta).

Šio tempreature jutiklis yra tikslumas 0,5 laipsnių,

ačiū.

Thanks for your help.P. Fraqrance savo grandinė yra labai naudinga, tačiau aš tiesiog vienas su keliais componant kaip p. Noman Yoursaf paminėjo.P. Noman Yousaf jūsų pasiūlymas Appriciatable.Jei galėtumėte pasakyti ar siųsti paprastas grandinės remiantis LM 35.Arba pasakyti, kad kaip galima gauti LM 35 specifikacija grynųjų?

Burki

Pretenduoja į ploną skonis rašė:Aromatas rašė:

labas

Čia jis gali rodyti dvejopo Temperatūra galite naudoti ją kaip iš šono pusė thremo matuoklis su LCD ekranu uper minimalios ribos gali būti tikslinamos su nerimu

Labas,
galima rasti duomenų lape apie lm35 čia:
http://www.national.com/pf/LM/LM35.html # Specifikacijos
Iki
murslou

labas
Kas yra varža tarp Vout ir žemės LM35 Aš naudoju 5V maitinimo ir kokia yra temperatūra Celsijaus už 100mV
reards
swapgo

swapgo rašė:

labas

Kas yra varža tarp Vout ir žemės LM35 Aš naudoju 5V maitinimo ir kokia yra temperatūra Celsijaus už 100mV

reards

swapgo

į LM35 turi 3 kaiščiai, jos korpusas yra naudojamas fiksavimo temp.į PIN1 yra 5 V įvedimas
PIN2 yra GND pin3 yra rezultatas, kuris suteiks 10mv pakeisti už laipsnis C.
Dabar šis signalas bus per savaitę, taip ir bus reikia išplėsti iki ir išsiųsti ją į kitą etapą, po vairo etapą ir gali naudoti palyginimui jei ir nori kontroliuoti ką nors, dėl palyginimui galėtų būti pastatyta tik 741 IC ir keletą resistors.send išėjimo iš lyginamosios į relės kontroliuoti šildytuvas arba ventiliatoriaus
ir ttpaprašyti jei ur dar puzzeled

Jums elektroninį tempreture matavimų kontrolės ir naudojant lm35 ir septynių segmentų vietoj LCD?

Bet atsakymo gali padėti man

Patikrinti šią nuorodą ir jau buvo skaitmeninis termometras naudojant ds18s20 pic16f84a rodyti simbolių LCD naudojant picbasic pro jos darbo

ftopic107482.htmlPo 3 minutes:

LM 35 yra analoginiai temperatūros jutiklis negalima naudoti su pic16f84a beause su f84a neturi ir AD konverteris

Analoginis prietaisas taip pat turi daug įvairių rūšių temperatūros davikliai.
Atvykimo data: www.analog.com

gorkin

Galite atsisiųsti failą naudojant DS1602, PIC16F84A, CD4094, su eilės, kad galėtų stebėti nustatytą Temperatūra ir faktinė temperatūra naudojant HyperTerminal.Hex, vynai pagrindinio Pro kodekso JPG schema ir Proteus Imitavimas įtraukti.Tai išbandytas ir įgyvendinti mūsų įmonę.

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=400222 # 400222

Daugiau galios,

naudoti LM35 už 10mv / c nacionalinių puslaidininkiai arba ad22122 už 22.5mv / c nuo AD

jojokatada rašė:

Patikrinti šią nuorodą ir jau buvo skaitmeninis termometras naudojant ds18s20 pic16f84a rodyti simbolių LCD naudojant picbasic pro jos darboh ** p: / / www.edaboard.com/ftopic107482.html
Po 3 minutes:LM 35 yra analoginiai temperatūros jutiklis negalima naudoti su pic16f84a beause su f84a neturi ir AD konverteris

hassan1980 rašė:jojokatada rašė:

Patikrinti šią nuorodą ir jau buvo skaitmeninis termometras naudojant ds18s20 pic16f84a rodyti simbolių LCD naudojant picbasic pro jos darboh ** p: / / www.edaboard.com/ftopic107482.html
Po 3 minutes:LM 35 yra analoginiai temperatūros jutiklis negalima naudoti su pic16f84a beause su f84a neturi ir AD konverteris

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back