Temperatūros jutiklis žemiau -55 º C

A

alberteerj

Guest
Kiekvienas žino, kokio tipo / modelio Temperatūros jutiklis komponentas, kuris gali matuoti temperatūrą [color = red] žemiau -55 º C [/color]? Ką aš ieškojote iki šiol, daugiausia normalus daviklis kaip LM10 tiesiog negali veikia ne mažiau kaip -55 'C. : Cry:

Bet kurio kito tipo, kad yra tik sudedamoji dalis pati tik? be gatavų modulis

Hali alberteerj, lapo pasakoja kai per "nustatyta" temperatūros diapazonas dalykų! Tai nėra lygiaverčiai su sakinį: "Jis gali veikti griežtai tik šioje temp. nuotolio", reiškia tik tai, kad atsižvelgiant krovinine transporto priemone yra garanted į descripted / nurodytų Temperatūra nuotolio! K. Koks yra jūsų domisi žemiausia temperatūra pls? Mes turime applyed (taip buvo prieš 25 metus) ex. AD590s tik 5 Kelvino !:)_ jis buvo kaip tipiškas karinis tipo tik (-55 - 125 ° C). Turiu pasakyti, ji buvo kas kartus tik trumpą laiką funkcija, tačiau ne tik vieną kartą. Manau, turite imtis thermocross / pramonės jutiklis arba tipiškas PT elementą ir, jei ARENT todėl labai giliai dėl temperatūra: ji veiks ir jums reikia jį sureguliuoti savarankiškai. K. [size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 3 minučių: [/color] [/size] Ad590 buvo labai sveikintinas, nes, nes ji 1uA / K, dabartinis modus. Jeigu jūs įtraukėte 1K-galima išmatuoti tiesiogiai "Kelvis mV" ...

Mano žemiausia temperatūra gali siekti iki -100 "C. Nes aš darau kai temperatūrai jautriems kai šaldytuvų, kurie veikia žemiau -55 "C. Iš esmės aš turiu savo pasirengusi plėtoti MCU lenta. Aš tiesiog reikia išorės temperatūros jutiklis, įvesties įtampos lygį ar kažkas mano MCU lenta. Šiuo metu aš jau turėjo vieną temperatūros jutiklis, kuris dirba gerai su mano MCU lenta ir jutiklio veikimo sritis yra -55 º C iki 125'C. Bet dabar man reikia mažesnės diapazonas temperatūros jutiklis mano lenta =) [size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 3 minučių: [/color] [/size]
Jei šioje byloje LM35 žemiausia temperatūra gali siekti iki ką skaitote?

Minimalus lapo literatūros siūloma! LM35 datsheet rodo tipiškų (nepatikslinta) veiklos žemyn -75 ° C temperatūroje Ypač, jūs galite pamatyti staigiai sulenkti ties ~ -65 ° C temperatūroje, todėl labai tikėtina, dirba -100 C. Yra didesnė tikimybė gauti beveik linijinis elgesį su kitų tipų, pvz sakė AD590. Asmeniškai aš nematau didesnių pastangų, kai naudojant RTD paprastas įtampos daliklis grandinė, su sąlyga, ADC rezoliucijos pakanka. Jums reikia linearize matavimo skaitmeniniu būdu, tačiau visiškai nurodyti elgseną. Priešingai IC jutiklis su nežinoma klaida charakteristika, galite atlikti paprastą dviejų taškų kalibravimas su eleminate ADC ir nuoroda rezistorius klaidas.

[Quote = FVM] ... RDTs visiškai nurodytą elgesį. Priešingai IC jutiklis su nežinoma klaida charakteristika ...[/quote] Sutinku completly, norėjau pasakyti tik tiek, kad kai kurios kitos ribos yra įmanoma, nes iš "garanteed / nurodytus intervalus" skaityti / galvoti yra ... Aš parašyti taip pat, kad mes eksperimentavo tik su ta, ir ji nebuvo pramonės plėtrai arba produkto. Puslaidininkiai tiek Extrem paraiškos (su laiku paniuręs) tampa metalo sluoksniu delaminations & varža problemų :-(... K.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back