Televizija Horizontali prakeiktas

R

Roelescence

Guest
Sveiki visi, Ar galite man padėti nustatyti elektroninių komponentų, susijusius su V-HOLD? Mano TV, naujas modelis, jos vaizdas išlaiko prakeiktas horizontaliai ir I cant rasti v palaikykite ant nuotolinio valdymo pulto, nei televizoriaus galinėje pusėje, todėl aš nusprendžiau išspręsti komponentus, bet viena problema yra ta, kad aš negaliu nustatyti visos sudedamosios dalys, susijusios su v -hold. Prašome padėti Dėkojame, kad

Jei norite atsakymą, kad būtų naudinga žinoti, kokio tipo TV. Ar tai LCD, plazminis ar CRT, kas gamintojas, modelio numeris ir approcimate amžius? Brian.

tai rašyti susirūpinimą schema, kuri gali būti naudinga

Tada jūs galite turėti galimybę. LCD ir plazminiai televizoriai nenuskaityti CRT taip pat, kaip ir beveik neabejotinai nebūtų jokios per nuskaitymo dažnį kontrolė. Be schema neįmanoma parodyti jums tiksliai, ką reguliuoti, taigi jums reikės, atlikite šiuos bendruosius gaires: Ieškokite CRT kaklo (kanalėlių skyrių, kad pokes atgal iš stiklo dubenėlį). Ant jo pamatysite vielos ritinius komplektas pakėlė į dubenį. Ten bus du laidai pozicijoje link horizontalią skenavimo transformatorius, kuris paprastai yra juoda ir turi vieną arba du kontrolę (paprastai "ekranas" ir "Focus"), tai yra ne tuos, kuriuos norite. Kiti du laidus nuo ritės surinkimas Vertikalios skleistinės jungtys. Atlikite šiuos atgal į crcuit valdybą ir rasite Išėjimas etapą. Kartais tai dvi galios tranzistoriai, kartais su radiatoriaus galia IC. Vertikalus generatorius bus arba viduje IC arba sudedamųjų dalių, labai arti prie jo. Jei yra valdymo jūs galite reguliuoti, jis bus šioje srityje. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back