telemetrijos antžeminių stočių projektavimas

C

craigp

Guest
Aš ma pradedantiesiems projektuojant telemetrijos groundstation. Mano projektas, man reikia sukurti sistemą, kuri gali telemetrijos duomenų srautas nuo borto siųstuvas į groundstation kurioje yra maždaug 200m atstumu. D siųstuvai pora i naudoti yra CC1100-RTY1 iš Texas priemonę. Mano klausimas yra: kokios rūšies antena man reikia naudoti ne d groundstation? (Ar HGA ar kiti mėgsta 1 / 4 bangos lanksti antena ... ir pan.) Be to, galiu tiesiogiai susisiekti dėl to su PC ar i siųstuvą reikia mikrovaldikliu sąsaja d siųstuvą prie kompiuterio?

Jums reikia microcotroller, nes CC1100 turi SPI sąsaja. Jūs galite naudoti SoC, kad yra C51 MCU. Siųstuvas yra ant skraidantį objektą? Didžiausia išėjimo galia nuo CC1100 yra 10dBm. Nemanau, kad tai pakankamai, kad užtikrintų patikimą, renginių skraidantis objektas, atsižvelgiant į anteną objektas gali būti atsitiktinai orientuotų skrydžio metu. Dėl žemės objekto galia yra labai maža. CC1100 skirtas kelių metrų, pavyzdžiui, belaidžio pele. Priklauso nuo duomenų perdavimo spartos aikštelė, taip pat. Patikrinkite duomenų lape. Žemės stoties antenos turi būti λ / 4 įvairiakryptė, jei jūs nežinote tiksliai, kad skrydžio tikslas poziciją.

Žvilgsnis į tai, kas vadinama "nuorodą biudžeto". Sklar knyga apie skaitmeninių ryšių turi gerą pavyzdį. Tai suteiks jums atspirties taškas pamatęs, ko jums reikia ir kur galima padaryti kompromisai ir vis dar turite savo nuorodą darbą.

1 transiveris pateikimo viduje d skraidantį objektą ir dar viena ne d groundstation priimant duomenis. Tai reiškia, kad man reikia 2 mikrokontrolerių, 2 imtuvas, 2-jų antenų ir USB nuoseklųjį prievadą prijungimo laidas, kurios sukurti sąsają tarp d MCU-asis kompiuterio? aš planuoju nustatyti d duomenų perdavimo sparta iki 38.4kbps ir man įdomu, jei cc1100 siųstuvas gali remti +-200m duomenų perdavimo? ar man reikia įterpti papildomų MA į grandinę?

ei aš dirbu mano fyp projektą, pagal kurį turiu perduoti duomenis frm vienas MCU kitai mažiau kaip 20 metrų diapazone. i hav eiga cc1100 transciever tačiau dont hav bet kokią idėją, iš kurių antena turi i naudoti ... dažnumas i hav sukurta mano projektas yra 433 MHz. taip maloniai leiskite man pasiūlyti šiam transciever antena bent 433 MHz .... i turi būti labai dėkinga, kad jūs žmonės ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back