Telekomunikacijų grandinės į VHDL

T

Tom2

Guest
Noriu įgyvendinti Telekomunikacijų grandinės naudojant vhdl.Is bet tas, kuris turi išteklių ?????????????????????

Aš turiu galvoje žemo dažnio filtrą, LNA, transmiter, imtuvas, dažnio maišytuvu oscilators ir visi apie tai.

Sveiki, Ką manote Network on chip (NOCS) Autobusai ,...?

VHDL yra skaitmeninio dizaino. Norėdami, kad telekomunikacijų grandinių, jums reikia pamatyti Analoginis Mišrus signalo susijusių DTL. Kaip VHDL-AMS.

gal galite padaryti tiesiog FIR arba IIR filtrą su VHDL

Aš turėjau tą pačią nuomonę apie tai (kad VHDL yra tik skaitmeninės grandines), bet tada aš pamačiau popieriaus, kuris naudoja VHDL-AMS įgyvendinti analoginio circuit.I reikia išteklių, apie šią temą

Gerai, kad jūs kalbate VHDL-AMS dabar ... ne VHDL ji skiriasi!!

i kai dokumente čia apie VHDL-AMS galite skaityti tai padės jums

Na, jei Jūs galite sukurti savo dizainą, programine įranga generuojamo radijo ryšio būdu, galite daryti beveik viską su VHDL tik ... (If. ..):)

Jums turėtų būti šiek tiek daugiau, ką norite įgyvendinti .... Kai kurie telekomunikacijų dizaino (iš dalies) gali būti grynai skaitmeninis, ir galite naudoti VHDL, bet dauguma iš jų susijęs su Mixed Signalai ir VHDL-AMS geriausias variantas eiti. :)

FIR IIR CIC .. galima rasti "Skaitmeninis signalų apdorojimas Lauko programuojamos loginių elementų matricos", Uwe Meyer-Baese šių VHDL dizaino rūšių.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back