Telefonas Laikmatis CT. pjaustyti skambučius po tam tikro laiko??

A

ahmed osama

Guest
Gerbiamasis Pone, aš ieškoti daug Telefonas laikmatis CT. (Pavyzdžiui, baigiasi po 5 min skambutis)?? bet idėjų?? patarimų?? CT?? ačiū bye

Kodėl norite pjaustyti paskambino tik po 5 minučių? Telefono skambučiai yra nemokami, ar yra pigūs, nebent jie yra kitoje pasaulio pusėje.

Hi Audioguru, Ne, im sorry tai mums ne so_only jums Šiaurės Amerikoje ... K.

Aš mokėti nedidelį telefono sąskaitą kas mėnesį. Tada aš galiu padaryti kuo daugiau vietos skambučiai, kaip noriu nemokamai ir kaip ilgai, kaip noriu. Tarpmiestinių skambučių ne brangu, nebent aš vadinu Saturnas ar Jupiteris. Pranešti, Jūsų Vyriausybei, kad jūsų Telco zgrywania jums. Mano telco (Bell) sakė, kad jie bus pakeisti mano rotacinis paslaugas telefonų su lietimui tonas (DTMF) ir jie bus atsakingas už mane papildomų. Aš ir daugelis kitų žmonių sakė ne todėl vyriausybė liovėsi juos klasė veiksmų teisės kostiumas. Aš rinkti su mano elektroninio telefonu ir relės eina clickety spustelėkite jį surenka. Kai skambutis atsakomas, tada pereiti prie DTMF padaryti bankų.

@ Audioguru Taip, paremti Fondo yra super jums, Šiaurės Amerikoje, + Kanada, tačiau aš kartoju, jūs negalite rasti pati situacija visose pasaulio šalyse :-((! Turite patikėti mums kiti piliečiai .. kitas klausimas, kad dauguma pelno iš mūsų šalių (Europos, ir per kitų) Telcos nukreipimo į JAV Bancs / Holdings, kad savo pašaukimus, bus pigiau, bet ne ours_SORRY, kad (mūsų) gyvybės .... K.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back