teisė apykaitinę poliarizacija mikrojuostelinių antenos dizainas

Z

zhlc3

Guest
Labas visiems, aš bandau dizaino 5.8GHz 2 iš 2 mikrojuostelinių antena, dešinėje sukamaisiais polarization.how į synthsize pleistras matmenys ir pašarų tinkle? Thanks in advance

Norėčiau pradėti nuo išsamios specifikacijos norimą našumą galutinio antenos, įskaitant matmenys ir mechaniniai reikalavimai taip pat elektrinės charakteristikos. Tada aš norėčiau, ar ji buvo net naudinga gaminti, neperžengiant apribojimų antena. Jei atrodo įmanoma, norėčiau tada rengti atitinkamas elementas. Yra daug būdų gaminti RHCP pleistras. Ar ieškoti ir rasti nuoroda knygų šia tema. Technikos biblioteka yra kita gera vieta pradėti. Jei suvaržymai riboja antnna našumą, tai bus būtina atlikti pakeitimus, kol antena, kuri gali būti pagaminta. Norėčiau naudoti nuorodas į vadovas mano elementas dizainas. Kai aš darbo elementas aš norėčiau pažvelgti į pašarų tinklo ir masyvo matmenys ir arba imituoti arba prototipą matrica ir bandymų dėl asortimentą.

Azulykit ačiū už atsakymą! gal galėtumėte pasiūlyti ką nors nuoroda man? Aš esu RF grandinės dizaineris ir pooly patirties antenos dizainas

čia yra keletas, ne pirma tvarka: Waterhouse ", Mikrojuostinės Patch antenos" Sainati "ESD mikrojuostelinių Antenos Wireless Applications" (Kodėl vienas nori už ne Wireless Application antenos?) Volkov et. al. "Mikrojuostinės Antenos Dizainas vadovas" James "Handbook of Mikrojuostinės antenos", ir sąrašas tęsiasi ir tęsiasi ir tęsiasi. .... yra daug nuorodų į IEEE byloje taip pat.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back