TCS230 produkcijos problemą.

T

thavamaran

Guest
Hi guys, im darbo TCS230, a CMOS spalvų jutikliu, todėl jiems tikrai supainioti kokia problema bus.prašome kažkas.iš tikrųjų mano jutiklis veikia gerai, tačiau rezultatas, kai ir matuojamas jo osciloskopo, jos nėra stabilus, kaip pvz.

i paskatino į mėlyną filtrą, ir matuojamas mėlyna atspausdintas A4 formato popieriaus, kad per mano matavimo osciloskopo, ji labai skiriasi, kad pakaitiniai crazily kaip 3,98 kHz iki 4.59khz ir tada atgal į 3.8khz ir grįžti į 4,83 kHz, ir grįžti į 3,39 kHz, ji tik saugo pakaitomis.taigi, ką aš padariau buvo, ir padarė išvadą, kad išorės šviesos šaltinis suteikia daug problemų ir rasti juoda dėžutė, lazdas į mano PCB aplink baltas LED ir jutiklis, jos apima maždaug, jutiklis yra taikoma 1,7 cm plastiko aplink jį.Taigi, kai dabar i priemone, tai signalo iš tikrųjų gavo blogiausiu atveju ji skiriasi kaip pragaras, ir nėra triukšmo ir signalo dabar.jo gauti crazy.i really got jokio supratimo, ką daryti.

mano schema yra kaip labai paprastas, spalvotas jutiklio ir dviejų balta šviesiai vadovauja šalia jo, ir tik dizainas pats, ar kas nors gali duoti man žinoti, kas bus problemos, nors ir yra tam tikrų specifikacijų, kaip LED indikatorius turi būti nustatyta, kad pusė jutiklis?prašau kas nors man padėti.sukelti kai jutiklis yra stabilus tik i mano piksel lygio analize ir jautrumo analizė.

Hi guys, faktiškai im turite problemų su mano jutiklių charakteristikos, jo taip, jei ji suformuluota pavyzdys raudonos, jos suteikia dažnis, kai savo mėlyna ji suteikia dažnis, tačiau jei jo užfiksuoti ir spalvos, kaip pasakys vaizdą bus daug spalvų, todėl kai jis apimtų piksel su dviem spalvom, tai vidurkiai juos, todėl aš galiu išspręsti šią problemą?Ką aš galiu padaryti?

Citata:

todėl kai jis apimtų piksel su dviem spalvom, tai vidurkiai juos, todėl aš galiu išspręsti šią problemą?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back