TCL padėti reikia ... Skubiai!

• Thread starter Sumitha Sudhakaran
  • Start date
S

Sumitha Sudhakaran

Guest
Tarkime, aš turiu tcl failą, kurį norite paleisti, tarkim test.tcl .. ir aš noriu nurodyti failą, turi būti išbandytas, tarkim test.tcl File1. Wha man tai padaryti išgauti "File1" iš komandinės eilutės ir atlikti bandymą ant failo .. man reikia tcl komandą, kuri padeda išgauti argumentą iš komandinės eilutės ..

Tarkime, aš turiu tcl failą, kurį norite paleisti, tarkim test.tcl .. ir aš noriu nurodyti failą, turi būti išbandytas, tarkim test.tcl File1. Wha man tai padaryti išgauti "File1" iš komandinės eilutės ir atlikti bandymą ant failo .. man reikia tcl komandą, kuri padeda išgauti argumentą iš komandinės eilutės ..
Visi scenarijai turi TCL prieigą prie trijų iš anksto apibrėžtų kintamųjų. $ Argc - skaičius elementai perduotus argumentus į scenarijų. $ Argv - iš argumentų sąrašas. $ Argv0 - pavadinimas scenarijų.
Code:
 nustatoma "scenarijaus pavadinimą mettra [Lindex $ argv0] nustatoma" Antrasis argumentas yra "kelia [Lindex $ argv 0] nustatoma" Trečiasis argumentas yra "kelia [Lindex $ argv 1]
Pvz. [KODAS] tclsh argtest.tcl myarg1 myarg2 [/code] yra išėjimas skripto pavadinimas yra argtest.tcl Antrasis argumentas yra myarg1 Trečiasis argumentas yra myarg2

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back