TCL kasdienybe, RS232

K

kukurigu

Guest
Sveiki visi! Aš ieškau TCL kasdienybe, RS232 jungtys - priimti, perduoti, Baud norma atrankos ... Ar galite man padėti? Nuoširdžiausi linkėjimai!

Naudojant RS232 prievadas su TCL skriptų kalba yra labai labai lengva. Apsvarstyti, kad OS bus buferio nuoseklųjį prievadą, todėl prietaisas, kuris perduoda duomenis PC nuoseklųjį prievadą turi pateikti grįžimo į "\\ n" kadro pabaigoje. Kasdienybe toliau dirbs su tiek Windows ir Linux OS. Linkėjimai. Paolo
Code:
 jei [eilutę lygių nocase $ tcl_platform (platforma) {langai}] {nustatyti COM1 Atitikti} else {nustatyti Atitikti / dev/ttyS0} jei {[prašau {atidaryti $ Atitikti {R +}} fdin]} {kelia stderr "Klaida atveriant nuoseklųjį prievadą $ Atitikti" po 2000 išeiti} fconfigure $ fdin režimu 38400, n, 8,1 blokavimas 0 vertimas dvejetainis-buferinė NĖRA

jei [eilutę lygių nocase $ tcl_platform (platforma) {langai}] {nustatyti COM1 Atitikti} else {nustatyti Atitikti / dev/ttyS0} jei {[prašau {atidaryti $ Atitikti {R +}} fdin]} {kelia stderr "Klaida atveriant nuoseklųjį prievadą $ Atitikti" po 2000 išeiti} fconfigure $ fdin režimu 38400, n, 8,1 blokavimas 0 vertimas dvejetainiai buferinė none [/code]
matau, ką tu padarei .. bet gali ir man parodyti kaip tai padaryti lange .. sukelti manau, kad jos ABIT diffrernt nėra.

Sveiki visi. Jei aš nesu neteisingos RS232 visiškai kontroliuoti jau avilable latestest versiją, jei TCL, pavyzdžiui, 8,4. Tiesiog pabandykite Google "TCL / TK" nuoseklųjį prievadą ..... Jūs rasite daug. S.

: D aš gauti šį klaidos kai bandau atidaryti com 1 ar lt 2 aš parašiau yra šis -> nustatyti serijos [atidaryti COM1 R +] ir i gauti šį klaidos -> leidimo paneigė IV turiu Windows XP i Dont get it: x

O taip bando prieiti prie aparatūros per WinXP ... ne! Thats nėra labai patogus dalykas .. kaip OS neleidžia tokius dalykus ... Jūs turėsite įtraukti tam tikros papildomos kodų ...

dont jaudintis bro, IV nustatė, i dont manote, kad turite pridėti papildomą kodą, ru, kad žinote, ką jūsų kalbame apie sukelti iv nustatyta problema ir jos tikrai paprasta. , ir actully jokio papildomo kodo, kuris buvo reikalingas. tiesiog mano galva, šiek tiek, bet ačiū už bando padėti. : D

Im turintys tą pačią problemą, apie prieigą prie COM prievadą, naudojant tcl, prašau, ir pasakyk man, kaip ir ji, prašome jiems mirti čia: cry:: cry:: cry:: cry:: cry:: cry:: cry: : cry:: cry:: cry:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back