K
kukurigu
Guest
Sveiki visi! Aš ieškau TCL kasdienybe, RS232 jungtys - priimti, perduoti, Baud norma atrankos ... Ar galite man padėti? Nuoširdžiausi linkėjimai!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jei [eilutę lygių nocase $ tcl_platform (platforma) {langai}] {nustatyti COM1 Atitikti} else {nustatyti Atitikti / dev/ttyS0} jei {[prašau {atidaryti $ Atitikti {R +}} fdin]} {kelia stderr "Klaida atveriant nuoseklųjį prievadą $ Atitikti" po 2000 išeiti} fconfigure $ fdin režimu 38400, n, 8,1 blokavimas 0 vertimas dvejetainis-buferinė NĖRA
matau, ką tu padarei .. bet gali ir man parodyti kaip tai padaryti lange .. sukelti manau, kad jos ABIT diffrernt nėra.jei [eilutę lygių nocase $ tcl_platform (platforma) {langai}] {nustatyti COM1 Atitikti} else {nustatyti Atitikti / dev/ttyS0} jei {[prašau {atidaryti $ Atitikti {R +}} fdin]} {kelia stderr "Klaida atveriant nuoseklųjį prievadą $ Atitikti" po 2000 išeiti} fconfigure $ fdin režimu 38400, n, 8,1 blokavimas 0 vertimas dvejetainiai buferinė none [/code]