tarybos dizainas - belaidis USB

S

S45

Guest
Labas,

Aš esu laive projektavimo inžinierius (<6 mėnesių patirtį).Norėčiau sukurti bevielį USB docking station aparatūros laive.Šiuo metu aš į atrankos dalys (bevielis USB valdiklius).Ar yra koks nors belaidžio koncentratoriaus USB valdiklio / belaidis garso valdiklio / belaidžio periferijos kontrolės prieinama rinkoje?

Kai i googled, ir ten yra bevielio įranga USB laidą adapteris (DWA) nuo NEC belaidžio USB nuo cyprysowego, belaidis garso valdiklio iš vaisingos, but i
didnt know how to pradėti ar galbūt nėra pakankamai belaidžio USB valdiklius naudoti?

Ar įmanoma, kad aš belaidžio koncentratoriaus USB valdiklio ir poilsio valdikliai "Wired" veiks kaip bevielio USB?Kiekvienas patyręs laive konstruktoriai Pls help me, kaip elgtis (atrankos mikrokontrolerių).Taip pat norėčiau žinoti, bet kokios naudingos interneto išteklius, susijusius su lentos dizaino ir jo srauto.Thanks in advance

labas

ir gali eiti per nuoroda dizainas pateiktas cyprysowego Belaidžio klaviatūros ir pelės, ir manau, jie turi keletą kitų naudingų dalykų, taip pat teni turi schemas ir gali eiti per jį

linkėjimai

dk

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back