Tarp pereinamojo laikotarpio transformatorius ir perdavimo linijos transformatorius skirtumas

L

LNA

Guest
I'm looking for RF transformatorius 50ohm linija 200ohm įvesties AGC @ 140MHz. Yra tiek daug pasirinkimų 01:04 transformatoriai. Ar kas nors duoti man idėja, kaip juos atrinkti? Koks yra skirtumas tarp pereinamojo laikotarpio transformatorius ir perdavimo linijos transformatorius skirtumai? Ačiū.

Hi LNA, aš nusipirkau 50ohm į 50ohm nuo mini grandinės ir jų transformatorius savo reikalavimus taip pat. Sėkmės

I'm looking for RF transformatorius 50ohm linija 200ohm įvesties AGC @ 140MHz. Yra tiek daug pasirinkimų 01:04 transformatoriai. Ar kas nors duoti man idėja, kaip juos atrinkti? Koks yra skirtumas tarp pereinamojo laikotarpio transformatorius ir perdavimo linijos transformatorius skirtumai? Ačiū.
Aš siūlyčiau E. Jis tinka jūsų reikalavimą.

Jei dirbs vienoje dažnių, pasirinkti siaurajuosčio modelį, kuris arčiausiai centrinio dažnio jūsų. Įterpties nuostoliai ir etapo likutis bus geriau.

E, atrodo subalansuota vieno cokolio. Ar galiu tuo subalansuotas pusės, kad būtų vienu tikslu į vienos pabaigos. Tada kodėl gi ne D?. Ką apie galimybes F ir up?
Jei dirbs vienoje dažnių, pasirinkti siaurajuosčio modelį, kuris arčiausiai centrinio dažnio jūsų. Įterpties nuostoliai ir etapo likutis bus geriau.
taikymo yra siaura juosta apie 20MHz. Radau net siauriausios vienas su BW apie 300MHz. Ar yra koks nors popierius kalbame apie pro ir trūkumus įvairių transformatorius?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back