tarp žemės ir-ve skirt

A

ABDALLAH TALAAT

Guest
Hello I am Abdallah aš tikiuosi, kad kiekvienas yra ok, aš norėčiau paklausti svarbus klausimas 1), kas yra tarp žemės ir neigiamo poliaus nuolatinės srovės maitinimo skirt. 2) keitiklį, kai įėjimas yra "1", tada iš "0 "....... šis rezultatas reiškia, kad nėra elektros ....... arba yra neigiami tiekimo, nors jis yra silpnas. ...................................... [Size = 6] Iš tikrųjų [/size] Norėčiau naudoti skaitmeninio garso reguliavimas, kad paskatino įžeminimo gnybto (grandinės piešimo sako) ir norėčiau paskatinti IC 555 išėjimo (laikmatis ), kuris tiekia elektros tiekimo .... i thoght apie keitiklio prijungimo ...... bet aš rasiu, kad, kai laikmatis produkcijos yra "0" keitiklių suteikia apimties kontrolės postive maitinimo, todėl gali būti pažeista Ar galiu daryti ????????? prašome padėti man ačiū

Yra daug priežasčių. Vienas iš jų yra saugos grunto / žemės elektros linijų. Jis yra prijungtas prie žemės. Grandinėse yra dirigentas signalo lygius ir maitinimo lygius nuorodos. Tai vadinama grandinės žemės. Logikos lygį, galite paminėti konkrečius įtampos, kad galime šaltinis ar paskęsti srovių, o ne pakeisti lygį (daug).

1. Žemės grandinės differnce-Vcc arba V. Nigative Įtampa 2. Kai naudojamas logikos grandinės "0" arba "1", Pulsas loginis signalas, Jūs turite logika "1" yra 5 V ir Logic '0 '0 V TTL Logic 3. Kai naudojamas Pulsas Logic polių +5 V yra logika "1" ir -5 logika "0"

Dėkoju jums visiems, bet norėčiau paklausti galite i naudoti NPN jungiklis tranzistorius 1) surinkėjas-VE galingumas 2) skleidėjo IC "sukelti kaištis" 3) IC 555 dėka Abdallah produkcijos bazės

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back