tarp žemės ir subtrate ryšys

H

hellotxn

Guest
Aš naudoju žąsys BiCMOS 0,35 proceso projektavimas kai grandinė. Jaučiuosi supainioti apie tarp komponentų subtrate ir žemės ryšį. Kažkas pasakys man, kad aš shoud conncet į NPN ar MOS transitor subtrate į žemę. bet kažkas man jie nepadarė. Aš noriu žinoti, tarp žemės ir subtrate yra būtina arba neprivalomas ryšys. Ir kaip žinoti kokia subtrate nepakankamo tranzistoriaus tipą. Ačiū!

[Quote = hellotxn] Aš naudoju žąsys BiCMOS 0,35 procesui projektuoti kai grandinė. Jaučiuosi supainioti apie tarp komponentų subtrate ir žemės ryšį. Kažkas pasakys man, kad aš shoud conncet į NPN ar MOS transitor subtrate į žemę. bet kažkas man jie nepadarė. Aš noriu žinoti, tarp žemės ir subtrate yra būtina arba neprivalomas ryšys. Ir kaip žinoti kokia subtrate nepakankamo tranzistoriaus tipą. Ačiū! [/Quote] substrato tipas yra svarbi. N tipo prisijungti tiekimo, p tipo prijungti žemės

Substratas-labiausiai paplitusi subtrate yra lighly priedais P tipas substrato paprašyti Fab ką tyoe jie naudojasi. N tyoe substratas neturi nieko bendro, nes jis brangesnis .. N-Na įsiskverbia į pagrindą (naudojamas p tipo įtaisai, jungiami prie bet prekių / signalas) ir NMOS įrenginiai prijungiami prie P substratas, kuris yra įžemintas .. Substratas yra tiesiog p tipo difuzijos prijungtas prie P tipas substratas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back