tantalo Cpacitance [Hlp]

E

elec350

Guest
labas
Pls paaiškinti apie Tanalum talpos.Kas jo taikymas?Ar mes ją naudoti maitinimo grandinė RF grandines?Kodėl ir kada?

Taip, tantalo talpa yra naudojamos energijos tiekimo linijos filtravimas, nes jie labai didelį veiksmingos serijos atsparumas (ESR) vertė, kuri yra svarbus stabilumo.Paprastai tantalo kondensatorius po išėjimo reguliuojamų tiekimo ir iki įvedimo į reguliavimo apriboti aukšto dažnio ir žemo dažnio triukšmo.10 uf kondensatorius gali nusausinti visus žemo dažnio triukšmo, nes ji užtikrina mažo impedancą kelią žemo dažnio signalai ir 0,1 uf galima pakankamai gerai nusausinti iš didelio triukšmo signalai.Galite įvesti tiek kondensatoriai į įvesties bei išvesties pusėje reguliatorius.

Ačiū

than other types of capacitors with the same values such as aluminum can electrolytics.

Tiesą sakant, ESR (veiksminga serijos varža) iš tantalo kondensatoriai yra maždaug 10 kartų mažesnė
nei kitų tipų kondensatorius su tas pačias vertybes, kaip antai aliuminio gali electrolytics.

Jie yra beveik neribotos gyvenime, ir jie yra daug kartų mažesnės nei kitų didelės vertės kondensatoriai su tuo pačiu įtampos reitingas.

Jie naudojami maitinimo filtravimas, nes jie maži, efektyvi ir ilgai gyveno.

Sutinku su namų kačių apie ESR Tačiau gyvenime aš nesutinku su tantalums jums reikia Mažinti dydžio išmokos bent 50%, geriau būtų 75%,
o jūs žiūrite į pradinį iškritos 1-2% dėl formavimo, nebent jūs naudojate patikrintais dalys .Tantalums paprastai yra mažesnės nei tradicinių elektrolitinių ir yra naudojamas kai reikia daug didžiąją talpos į mažais paketais, arba gali būti naudojamos, kai reikia mažo esr capacitive įvedimo.(Wrt kitų capcitors, keramika yra mažesnės ESR bet aukštojo uF vertybės tampa didelių gabaritų ir yra jautrūs krekingo pagal vibracijos).

ender84567 - Tantalo kondensatoriai turi neribotą tinkamumo laikas, nes jie yra 100% sausosios dielektriku.Jie savarankiškai gydymo - jei oksido sluoksnis klaidos, jie formuoja naujas mangano dioksido plėvelė taške sugedus su didesniu plėvele atsparumą nei pradinė plėvele.

Aš siūlau, jei turite Mažinti dydžio išmokos 50% ir patirtimi 1-2%, mirtingumas, jums reikia pakeisti tiekėjus.Jei pirkti pigiausias šiukšlių į rinką, gausite tai, ką mokate.Stick su prekių ženklų - Vishay, Kemet, NEC AVX
ir tt

Labas,
Norėčiau sutikti vieną iš mano klaidos, kurią aš padariau į minėtą pareiškimą, kad "Tantalo Caps aukštesnės ESR" tai nėra tiesa.Tantalo dangteliai yra mažesnės ESR vertę ir priežastis rinktis jas sumažinti Silver įtampa dėl elektros energijos tiekimo linijos.Kadangi ripple voltage yra = I * ESR.Taigi, jei turite aukštąjį ESR ji prisidės prie ripple voltage.

Kitas dalykas, aš nesuprantu iš pokalbio tarp HOUSE_CAT ir ender84567 yra tai, kad ką Mažinti dydžio išmokos?vertę kondensatorius ar ESR?pavyzdžiui jei man reikia 2 Om ESR,
norėčiau pasirinkti dalį, kurią turi 1 ohm ESR?I
don't understand, kad pokalbis.Paaiškinkite man.

Ačiū

Max Tshah,

Mažinti dydžio išmokos reiškia naudoti kondensatorius mažesne įtampa nei vertinta darbo įtampos.Kitaip tariant, jei jūs turite kondensatorių vertinta 15WVDC, ir jūs Mažinti dydžio išmokos 50%,
galima būtų naudoti tik jį grandinėmis iki 7.5VDC.

Yra mažiausiai trys priežastys, dėl kurių Mažo gali prireikti --
1.Kad kondensatoriai yra blogai padarė, ir negali realiai veikti jų įtampa.2.Apskritimas yra prastai suprojektuoti ir įtampos didėjimas yra pernelyg greitai kondensatorių sukelia aukštą vynai įkrovimo srovę (gali fiziškai wysadzenie kondensatorius).
3.Kondensatorių bus eksploatuojami beveik ar virš jo vertinta temperatūros ribos (vėl prastos dizainas).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back