Tanner Tools T-Spice laikinas analizė

E

Elyments

Guest
Hi, Im bando dirbti mūsų sunaudojamos elektros energijos galios filtras i sukūrėte Tanner įrankiai L-Edit, IVE buvo patariama atlikti laikinas analizė padaryti tai, bet i dont tikrai žino, kaip eiti apie tai, mano patirtis šią programinę įrangą yra labai mažas! Aš būtų dėkingi už bet padėti! Elyments

L-edit yra išdėstymo įrankį. Ar turite schema? T-Spice yra paleisti iš netlist sukūrė S-Edit. Jei norite padaryti po maketo modeliavimo jums reikia "išrašas" netlist iš išdėstymą. Jūs turite perskaityti išdėstymo vadovą informacija netlist gavyba ir po maketo modeliavimas. Aš negaliu padėti, kiek aš tik kada nors naudojosi bandomąsias versijas Tanner. Keith

Sveiki, Aš nuėjau tiesiai iš L-Edit išdėstymas ir eksportuoti šiame T-Spice "ir modeliavimas. Ar kas nors turite pavyzdį komandos atlikti laikinas analizė T-Spice parengti elektros energijos suvartojimas mano filtro?

Manau, tai aktyvus filtras. Jums reikia sukurti subcircuit iš jo tada pridėkite maitinimo šaltiniai, įvesties signalo ir apkrovos. Ar laikinas arba DC analizė ir zondo dabartinės paimti iš šaltinio. Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back