talpos matavimo

S

sunish

Guest
Hai visiems
Ar įmanoma man priemonę nuo dviejų plokštelių talpa
su oro tarpas 10 cm?
apie 5x5 cm pločio ir platesare
man idėjųsaulė

Aš kai elektronika matuoti talpos skirtingu dažniu ir anksčiau.Bet aš nežinau, ar jis gali būti naudojamas jūsų atveju.Atrodo, jūs galite pamatyti tik tada, kai talpos aukšto dažnio.

Jūs turėtumėte pateikti daugiau informacijos apie ieškinį, jei norite, kad ši struktūra būtų kondensatorius turite darbo dažnis mažesnis rezonanso freqs šios struktūros.3 GHz banga jau pusė bangos ilgis 10 cm laisvos vietos, taigi tai tikriausiai bus pirmoji rezonansas.Žemiau pvz., 1,5 GHz, ji veiks teisingai, kaip kondensatorius, bet atsižvelgiant į struktūros talpa bus labai mažas (frakcijų Picofarad).Kas tokių mažų kondensatorius žemiau 1,5 GHz naudoti?Prašome patikslinti savo progr ...

Gerbiami radiohead,
mano, kad paraiška
jei aš galiu surasti tarp dviejų plokštelių talpos,
tada aš galiu sužinoti medžiagų einanti tarp jų
kaip jie bus pakeisti di-electrric konstanta
Taip yra dėl pomėgiai projektą.
galiu pašarų tai mano mikrovaldiklį ir gauti rezultatą
acoording Jums, kokią medžiagą turėčiau naudoti plokštelės?
Ar jūs kada nors padaryti tokius eksperimentus?saulė

Vienas variantas galima prijungti šią ribą.iš generatorius CKT ir išmatuoti OSC dažnį.dėl CRO gali būti (arba jūsų mikrovaldiklį pati, jeigu ji nustato, kad funkcija), kuri duos talpos vertę.
Tačiau nepamirškite išsaugoti BŽŪP vertės intervalas, kad duos apčiuopiamą dažnius rankiniu būdu gauti rezultatą.

tronix

10cm oro tarpas bus per daug.Rašyti kondensatorius lygtis svarsto oro Epsilon ir plokštės paviršių ir pamatyti rezultatus.Turėsite labai aukšto dažnio
jausti tokio kondensatoriaus keitimu.Bet mikrobangos reikės kai kurių konkrečių matmenų plokštės, kuri tampa antenų ir turi būti suderintas su dažnio generatorius pilnutinė varža.Parašytas po 25 sekundžių:
10cm oro tarpas bus per daug.Rašyti kondensatorius lygtis svarsto oro Epsilon ir plokštės paviršių ir pamatyti rezultatus.Turėsite labai aukšto dažnio
jausti tokio kondensatoriaus keitimu.Bet mikrobangos reikės kai kurių konkrečių matmenų plokštės, kuri tampa antenų ir turi būti suderintas su dažnio generatorius pilnutinė varža.

CHECK THIS OUT U LL LOVE IT
www.py2wm.qsl.br/LC_meter/LC_meter-e.html

Talpa turi būti matuojamas jūsų atveju yra 221,3547 FF.Siūlomų LC matuoklis rezoliucija gal (AADE) 10fF ir matavimo tikslumas turi būti apie 5%.
Jums reikia Femto Farad talpos matuoklį.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back