Taip pat laiku dažnio matavimo rodmenys

E

eng.7oka

Guest
Aš naudoju PIC18F452 ADC skaityti garso signalą, Freq apie 70 Hz. Mano tikslas - imtis rodmenys bent 10 kartų kursą ir laikyti juos vėlesniam naudojimui duomenis į SD kortelę. Aš naudoju 20MHz OSC. Mano problema yra ta, kad man reikia gauti rodmenis su vienoda (ir žinomas), mėginių ėmimo, kad būtų galima apdoroti duomenis vėliau. Maniau, naudojant laikmatį ir nutraukti, bet, kad bus padaryti rodmenys lėtai .. bet idėja, kaip padaryti, kad (tiksliai žinoti laiką tarp rodmenų ir apdrausti, tai ne mažiau kaip 700Hz)?? Ačiū iš anksto

Sveiki, Jei pažvelgti į lapo skyriuje 17,5 CCP2 kritinio naudojimo (bent jau mano kopija), pamatysite, kad jūs galite leisti laikmačio suaktyvinti konversiją tiesiogiai be remtis Jei pertraukties. Tai užtikrina stabilų laiką (stabilus savo Oscillator leidimų) ir išsaugokite, kad paskambinus nutraukti važtaraščius. Kadangi procesorius neturi DMA jūs vis dar turite nukopijuoti AD konvertavimo rezultatus, po perskaičiavimo baigtas. Pagarbiai, Andreas

Aš nesu įsitikinęs, aš suprantu, ką tu kalbi. jūs turite galvoje turėčiau leisti CCP2 sukelti ADC visas žinomas laikotarpį? ir nebūtų išgelbėti rezultatus prieš pradedant naują konversiją įtakos laiko vienodumą?? Ačiū už Jūsų atsakymą

Taip, tai buvo idėja. , Laikmatis CCP2 gali teikti vienodais atstumais mėginių laiką. Kadangi ėminių ėmimo pati suveikia laikmatis jūs neturite vėlavimų iš programinės įrangos paleidimo). Po to, kai vertė yra atrinktas, Jūs turite nukopijuoti jį į kitą vietą, nors. Tai turi įvykti iki kito konvertavimo ... Kodėl turėtų vertės kopijavimo įtakos laiko vienodumą? Jei ADC mėginiai, ne 0ms pvz kartus, 14.2ms, 18.4ms nesvarbu, kai kopijuojate vertybės InBetween šiuos timeslots. Vertės imami ir nesikeis iki Kitas atranka sukėlė.

Ok .. Pažymėkite šį paprastą logiką problemos: ciklo n mėginių: ccp2 spragtuko parduotuvėje A / D rezultatas masyvo pabaigos ciklo Dabar tarp mėginių laikas yra laikas, reikalingas užpildyti Timer1 arba 3 visiškai?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back