tai įmanoma imituoti Mac sluoksnis WiMAX į MATLAB?

M

Milosavljevic

Guest
Labas,

Aš gana nauja MATLAB ir aš woundering jei įmanoma imituoti MAC sluoksnio su QoS WiMAX 802.16d arba e?

Visi komentarai šiam Metter bus vertinama.

Ačiū!
linkėjimai!

Labas,

I m mažai susipažinę su WiMAX Mac sluoksnio medžiagą, bet ir gali modeliuoti bet bevielės sistemos Mac arba be QoS suvaržymus, su MATLAB.MATLAB suteikia labai lanksti aplinkos imituoti savo sistemą daugiausia jei jūs dirbate su matricos stuff.

BR,

MAK

Aš siūlyčiau rašyti M-files, o ne naudojant Simulink.Jie lengviau keisti ir išlaikyti

Išsami modeliavimas Mac lygio, manau, jis turėtų būti geriau parašyti modeliavimo programą C ar C , nes yra daug struktūrų, kaip QoS parametrus, tarnyba srautų parametrus, Mac valdymo paketinis duomenų
ir tt Kalbant apie mane , tai sunku įgyvendinti, rodykles, struktūros ir masyvų struktūros Matlab.

Beje, jei jums reikia tik imituoja planavimas algoritmai, galite naudoti Matlab.

Nes mano nuomone, geriau tipo planavimas UGS ir rtPS eismo EPF algoritmas ir nrtPS ir BE eismo - WFQ algoritmas.

Dėkoju jums visiems už atsakymą.Jis suteikė man kryptimis.

Ragards!

Labas,

Thanx again dėl peržaisti.Norėčiau aptarti kažką taip pat su jumis if you dont mind.

Aš turėjo dizaino pavyzdį WiMAX 802.16d fizinių ir galimo Mac sluoksniu naudojant MATLAB.Man buvo žiūrovu differnt medžiagų MathsWork svetainėje.
Aš woundering ar MATLAB ar Simulink geriau imituoti fizinio sluoksnio?Aš asmeniškai manau, kad MATLAB m-file suteikia daugiau lankstumo, lyginant su Simulink fizinių sluoksnis dizainas.

Visi komentarai šiam Metter bus vertinama.

Ačiū
Linkėjimai

Dėl PHY modeliavimas, geriau naudoti abu MATLAB ir Simulink, nes Matlab padės jums Randomizer ir interleaver (galima parašyti m scenarijai) ir galite naudotis Simulink su RS ir CC blokai (bet ir nenaudojo Simulink) .

Kas galėtų man išsamiai apie planavimo paslaugas, WiMax apibrėžia?
Žinau, kad yra 5 planavimo paslaugos: UGS.rtPS, nrtPS, BE ir ErtPS (Extended realiu laiku grandinių paslaugas. Bet tai tikrai sunku man.

Labas,
Smart bit Vektorius signalų analizatorius, skirtas Mac analizė
ir Layer 1 yra programmiski naudojami

linkėjimai,
Mrk

[quote = "deolan
Nes mano nuomone, geriau tipo planavimas UGS ir rtPS eismo EPF algoritmas ir nrtPS ir BE eismo - WFQ algoritmas. [/ Quote]

Ar galite pasakyti apie EPF ir WFQ algoritmas, plz?

Dėl išsamesnės aprašymo EPF ir WFQ algoritmai jūs turėtumėte perskaityti šią knygą - "planavimas ir Real-Time Systems" pateikė Francis Cottet, Joëlle Delacroix, Claude Kaiser, Zoubir Mammeri.

Vienas naudingas praktines exapmle naudojant WFQ algoritmas yra aprašytas knygoje pavadinimu "Inside Cisco IOS", bet, deja, aš negaliu prisiminti pavadinimo autorius.

Iš esmės, EPF Algoritmas remiasi laiko savybių atžvilgiu, todėl turėtų naudoti šio tipo algoritmas tvarkaraščių derinimą su realiu laiku.

Kai laiko savybės nėra tokios svarbios, tačiau mums reikia planuoti kelis ryšius su skirtingo dydžio duomenų, mes naudojame WFQ algoritmas, nes eilėje's dotacijų, kurios, priklausomai nuo duomenų dydžio eilės.

ne kaip žmogus ...
ne Ay galite įgyvendinti WiMAX Mac dėl MATLAB ...
yra per daug funkcinių modulių, sub-modules, modulinės funkcijų,
palaikančių funkcijas per daug atminties apribojimus, tvarkymo nurodymus, struktūros, enumerators yra sunku MATLAB ...

Labas,
Jei kas nors turi MATLAB modeliavimo kodas fizinio sluoksnio WiMAX, prašome uoload ji.

Any help bus labai dėkingi!

Ačiū

Galite rado Matlab simuliatorius į Mathworks svetainėje.
Aš pridėkite kodą.WiMAX 802.16e PHY ir Mac (Beta)pagal Muhammad Nadeem Hanojus

11 rugpjūtis 2008 (Atnaujinta 12 rugpjūtis 2008)
WiMAX fizinio ir MAC Layer
Aprašymas Matlab kodą į bandomojo Vektorius ir Simulink modelis fizinio sluoksnio su Mac sluoksnio papildomai prie ankstesnio modelio.
Šis modelis yra pagrįstas Physical Layer specifikacija IEEE 802.16e ir ETSI HiperMAN.
Vykdyti Data.m kopijuoti duomenis į darbo ir paleiskite WiMAX_Test_4.mdl modelį.
Padėkos autorius nori pripažinti taip kuriant šį pareiškimą:WiMAX 802.16e Physical Layer

Reikalinga Produktai Komunikacijos ĮrankiaiSimulink
MATLAB išleidimo MATLAB 7.4 (R2007a)Zip failo turinysKiti failai Data.m,WiMAX_Test_4.mdl,WiMAX_Test_4.PNG

Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back