Tūrinės šališkas - matavimo rezultatus?

F

faizalism

Guest
Labas,

Aš skirta didžioji šališkas išdėstymo paprastųjų procesas.Nors mes žinome, kad substratas yra bendra visoms nmos.Aš tiesiog noriu žinoti, pasekmės, jeigu mes šališki substratas, nes noriu, kad ji modelis.Bet problema yra ta, matavimo rezultatų yra ne tai, ką aš maniau.

Pirmoji skiltis (1 diagrama), yra 2 tranzistoriai, taigi galite matyti, kad yra 2 kreives.Kreivės yra vienodos, nes abu tranzistoriai yra pagrįstas dėl urmu.

O 2. kreivę (2 diagrama), iš birių šališkas perėjimas į kairę ribą, thats tai mes galime sumažinti įtampos riba, palyginti su pagrįstas urmu.

Tačiau, kaip matote, dėl VG = 1.2V, tiek tranzistoriai pagrįstas srovės (1 diagrama) didesnis už urmu šališkas (2 diagrama).

Iki šiol, I cant rasti bet ji paaiškina.Please help me.

Ačiū,
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Kaip jums sakė paprastųjų procesą visuose NMOS didžioji prijungtas togeter.Manau, kad jūs negalite numatyti atskiri urmu šališkumo be Stipriai NWELL.Iš tiesų V studijų bus sumažintas, kai didžioji įtampa tampa didesnė.

Hi hmsheng,

J., aš žinau, kad geriausias būdas naudojant trivietis ir / giliai nwel.

Mano projekto I just wanna modelis, jei mes šališki urmu, kas atsitiks su dabartinės ir ribinės įtampos.Aš tik noriu patikrinti, kodėl srovė Graph2 mažesnis nei Graph1.

Nuo matavimų rezultatų, ji sugebėjo sumažinti ribą įtampos.Tačiau kompromisas, kiti tranzistoriai dabartinis taip pat turėjo įtakos.

Be DNWELL, kai jūs pakeisite vieną birių šališkumo, Iš tiesų, galite keisti visus.
Mano nuomone, jei didžioji įtampa yra didesnė nei šaltinio įtampos NMOS, kanalas deepth, taip pat ID, yra nustatomas pagal VGB vietoj VGS.Taigi, jei didžioji įtampa padidėja Id mažės.

Hi hmsheng,

Gera žinoti, kad IDs nustatomas VGB.Ar galėtumėte Pers nuorodos, kad pasakė apie tai.Iki šiol, I cant nerado jokių nuorodų pasakė apie jį.

Ačiū,

I said it's my nuomonę.Taigi aš negaliu jums bet kokia nuoroda.Iš tiesų, su sąlyga, kad BS mazgas yra forword šališkas nėra normalios eksploatacijos būklę.Nė vienas bus naudojamas MOS tokios būklės.

Hi hmsheng,

Dėl slenkstinės įtampos susirūpinimą, net jei dėl gilių Nwell, BS sankryžos buvo perduoti šališkas.Tol, kol, dydis yra mažesnis nei cutt įtampa yra silicio (apie 0,6), manau, yra ok.Tačiau įtampos platinamos tik dėl jų ir, palyginti su tradiciniais urmu CMOS.

Apskritai yra du būdai, kaip sujungti į NMOS prietaisas urmu:
1.prisijungti didmenomis mažiausios potencialą grandinę;
2.prisijungti didmenomis šaltinį, jei turi DeepNwell.
Jokie išankstiniai šališkumo ryšį su abiem metodais.

Hi hmsheng,

Aš perskaičiau knygą (T. Kuroda) kalbėti apie kintamosios įtampos riba.Jie naudojami giliai nwell, dideliais kiekiais buvo susijęs su kitais galimais (įtampa).

Ačiū,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back