Synopsys TBT padėti, kokius failus reikia sukurti MilkyWay biblioteką?

G

gideonjc

Guest
Laba diena, Naujokas čia. Aš tikiuosi, kas nors galėtų padėti man dėl TBT. Aš dirbu dėl savo dizaino butai. Norėčiau žinoti, kuris turi sukurti MilkyWay biblioteką mano dizaino failams ir aplankams. : Smile: Ačiū.

Hi gideonjc, Jūs turite failą technologijų ir fizinius pamatinius bibliotekų (bus sukurta tik rodykles) .. Cheers,

Ačiū. Manau, kad jau turiu failus:-db failai technologijų failus failus, tlup mw_files šį kartą, aš problemą failus, dėl kurių man reikia į orientacinę bibliotekoje, ESP. mw_lib. Jame šiuos failus: Io-ram16x128-ram32x64 "-ram4x32-ram8x64 SC-speciali Kaip man žinoti, kurie failai man reikia mano dizainas? Tai sukurti biblioteka langas: http://images.elektroda.net/60_1304744402.png

Labas gideonjc, Jūs turite IO & sc tikrai kintamuosius jūs naudojate savo dizainą? .. Paminėti šias makrokomandas kartu su aukščiau .. jei jūs naudojate specialias ląsteles Jūsų designlike MTCMOS tt jums reikia naudoti specialius, taip pat tikiuosi, kad jis padeda, Cheers

Ačiū. I ir UR patarimų ir galėjau tęsti be jokių klaidų ir įspėjimų šiuo etapu. Tačiau pakeliui aš sužinojau, kad turiu galią ir antžemines smeigtukai. Manoma, turi būti prijungtas prie VDD ir Vss žiedų Floorplan teisę? Bet aš nemanau, kad aš apibrėžti tuos smeigtukus. kur jie turėtų būti apibrėžiamas? Mano sukurtas netlist iš ankstesniame etape Dizainas Kompiliatorius) tik parodo, registrus ir tinklus. Ar galios ir žemės smeigtukai, turėtų būti apibrėžta, netlist? Kaip? Ačiū iš anksto.

Hi gideonjc, jūs esate teisus .. jūsų netlist nuo DC ne, nes jie yra fiziniai ląstelės ... ne į dizaino funkcionalumo. Taigi, jums reikia sukurti šiuos fizinius ląstelių VDD / GND, kampe ląstelių tt) projekto planavimo etapo metu ir šių trinkelių ląstelių vietą yra apibrėžta per failą pavadinimu TDF ... jei jūs neturite TDF, TBT skirs šiuos fizinius ląsteles jūs automatiškai ... Kai, jūs nitialize savo Floorplan po sukurti Fizinės ląsteles ir nurodyti jų vietose, užpildo ląstelės bus talpinami tarp šių fizinių ląstelių klausimais, kaip antai bei tęstinumo ir tt .., kuri yra DFM susiję Cheers

Ačiū .. kad tikrai padėjo .. Man buvo sunku išsiaiškinti, iš pradžių nors procedūras. Bet aš jį padaryti dabar. Man buvo smalsu apie kitas dalykas, tikiuosi, kad galite duoti man idėja. Aš neturiu makrokomandas mano sukurtas netlist mano dizainą. Tai grynai yra tik standartines ląsteles. Kai yra naudojamas makrokomandas? Kam jie reikalingi? Ar jie yra tie, kurie nurodė, mw_library RAM failus? Ačiū.

Labas gideonjc Makrokomandos yra paprastai atminties blokai PLL, kurie naudojami, kai pasinaudoti kai kurių trečiųjų šalių IP, arba Tu juos sukūrė prieš dizaino .... taip, kad jums nustatyti fizinius aspektus tą dizainą blokų. Jie paprastai vadinami Makrokomandos kietas / minkštas). Jūsų netlist sudaro tik STD ląstelių, kuris įgyvendina savo dizaino funkcionalumą ... makrokomandos yra susieti su šių STD ląstelių, per projekto planavimo etape. Ram failai yra Jūsų milkyway bibliotekos makrokomandas. Cheers,

Sveiki phoenixpavan, Jūsų atsakyti į pranešimus buvo labai naudinga. Ačiū! Aš tikrai labai daug IC dizainas naujokai. Tikimės, kad jums galėtų padėti man mano ateities klausimus. *** Palaiminti

Tiesiog rašyti užklausas ... ten yra daug pagalbos aplink Gal galite pažymėti šią temą, kaip išspręsti dabar

Hello I am usign nangate45, kuri yra nemokama, ir aš noriu naudoti IC kompiliatorių, bet kai aš einu, \ IVE technology.tf į milkyway, tai suteikia klaidą ir sako: Jokia technologija informacija: prašau man padėti linkėjimai [color? = "Sidabrinė"] [SIZE = 1] ---------- Pranešimas Parašytas 12:51 ---------- Ankstesnis 12:51 ------- --- [/size] [/color] Sveiki, esu usign nangate45 kuri yra nemokama, ir aš noriu naudoti IC kompiliatorių, bet kai aš einu \ IVE, technology.tf, į milkyway, tai suteikia klaidą ir sako: jokios technologijos informacija : (prašau man padėti linkėjimai [COLOR = "Sidabrinė"] [SIZE = 1] ---------- Pranešimas Parašytas 12:54 ---------- Ankstesnė žinutė 12:51 ---------- [/size] [/color] Sveiki, aš esu usign nangate45 kuri yra nemokama, ir aš noriu naudoti IC kompiliatorių, bet kai aš einu \ IVE technology.tf į milkyway, tai suteikia klaidą ir sako: Jokia technologija informaciją: (prašau man padėti linkėjimai?

Jums reikės SC, makro elementai ir trinkelių ląsteles (ref. libs) ir technologijų failą

Dėkojame už jūsų atsakymą,, tačiau nangate45, yra ne PDP, PLIB arba tf ir žemėlapių failus, ką aš galiu padaryti? : (

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back