SWITCH MODE ARC inverterių SUVIRINTOJAS Scheminis

C

cae20452

Guest
Hi everybody i statyti lanko keitiklio suvirintojas. įėjimo įtampa yra 220 voltų įtampa yra 20 voltų išėjimo srovė yra 160 ampres linkėjimai.

Bičiuli, aš rasiu jūsų projektas labai įdomus, tačiau jis turi išsamią informaciją apie komponentus, kurie neįskaitomi. Galite keliauti daugiau informacijos apie šį projektą? Arba detalus brėžinys daugiau?

Sveiki, Labai įdomi schema! Gal galėtumėte pasidalinti kai kurias detales apie tai, kaip turėtų būti apvijos (varinis laidas skirsnyje, ką ferite pagrindinių)?

Taip pat noriu sukurti SMPS suvirinimo keitiklio, Radau šį schematiškai (pažymėkite dokumento gale) atsiprašau, mano internetas labai silpnas, tiesiog dabar, I'll be back. [Size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 26 minučių: [/color] [/size] Gerai, aš paėmė į grandinę ieškoti pirmąją žinutę, ir aš turiu kai klausimas jums vaikinai: Pirmiausia , keitiklio topologija yra "pirmyn", bet kad topologijos reikia tik vieno tranzistor (aš turiu galvoje, vieną jungiklį) ir Positiv geležinkelių nuolat prijungtas prie transformmer. Šiuo ciruit abu bėgiai įjungiami ir išjungiami, kad transformatorius. Kodėl? Mačiau, kad mano grandinės taip pat (aš įkelti jį greičiau, yra pramonės darbuotojų). 2. kaip veikia kontrolės grandinė išvengti pagrindinių soties? ar ji paprašė oro tarpo branduolys?

Du (kartotinis) jungikliai serija susijusios, jos yra elektra lygiavertis vieno jungiklio. Serija grandinė sumažina jungiklis įtampos. Tai atrodo keista pirmo žvilgsnio, sukelti įtampos padvigubinimo lygintuvas naudojamas tuo pačiu metu, tačiau gali būti taip pat 230V grandinės įrankio versija. Atsižvelgdama taip pat nuolatinės srovės vidurinėje, perduoti topologija yra turbūt geriau nei push-pull grandinė pateikta pradžioje pokalbio. Saturation gali atsitikti bet kuriuo atveju, atsižvelgiant į įrenginio eksploatavimo režimų, tačiau pirminė srovė yra tik per srovės transformatorius ir valdymo grandynu. Bet mažas oro tarpas būtų galima supaprastinti veiklą, manau. Veikimo dažnis ir puslaidininkių rūšis, būtų įdomu, be to, bet grandinė yra pamokantis vistiek.

du (kartotinis) jungikliai serija susijusios, jos yra elektra lygiavertis vieno jungiklio. Serija grandinė sumažina jungiklis įtampos.
Tai būtų puiku, nes radau kai IGBT-s su 1200V CE įtampos. Bet aš nesu tikras apie tai, manau, kad sistema yra kai kartu su diodais apsauga. Gal someboby žino ir turi patirties Sekminių šių keitiklių ir pasakykite mums, kas yra "couse".
push-pull grandinė pateikta pradžioje temoje
excuseme, bet tai farward per daug.

Mane domina labai ar yra būdas, skirtas joms izoliuoti nuo elektros tinklo

Tačiau visos schemos čia pateikiama turėti išėjimai izoliuota nuo maitinimo naudojant feritas transformatorius. : D

Taip, originalas grandinė iš tikrųjų tos pačios serijos topologijos. Aš buvau šiek tiek supainioti draing stiliaus ir nenagrinėjo jis detaliai. Taip pat įtampos anotacija yra paini, DC šynos įtampa yra aplink 300V kaip su Invertec grandinė. Serija susijusios jungikliai turi kitą tikslą, kad aš nesuprantu prie pirmo žvilgsnio. Ji leidžia laisvai Wheeling į autobusų įtampa per diodus be pagalbinė apvija ir veiksmingai ne indukcinė viršįtampių. Su vienu jungikliu, jums reikia ausxilary likvidavimo pirminės arba antrinės pusėje. Dėl benamių induktyvumo ričių, Vds atitinkamai Vce didžiausia įtampa yra visada didesnis nei 2 Vbus. Su 1200V IGBT, jums gali tekti Z-diodas Aktyvūs suveržimo grandinės sumažinti induktyvieji Breakers ne pvz., 700 ar 800 V, bet tai įprasta grandinės ir turėtų dirbti šia programa.

man reikia switdh būdas lanku suvirinimo aparatas naudoti mikrokontrolerów tipo numerį ir lape [size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 4 minučių: [/color] [/size] man reikia Invertor sudura.pdf naudojimo mikrovaldiklio tipą numeris jis nerašė shematic diagramą galite duoti microcontoller tipo numerį i būti labai laimingas, ačiū

Akivaizdu, C dalies 2 punkto nėra mikrovaldiklis. Tai mikroschemos arba hibridinių grandinės, galbūt užsakymą. Aš ne pripažįsta ypač žinomas SMPS valdytojas iš schemos.

Manau, tai ką galima su normalia VFD vairuoti (kintamo dažnio). Coz u turėti visas min komponentus viename modulyje n tiesiog ferito šerdies na lygintuvas paliktas tik ................................ ..... prašome pataisyti mane jei aš padariau kai klaida.

hi i am looking for grandinės schema jungiklis režimu DC / DC keitiklis Sekminių 48 voltų įvesties ir 220 voltų nuodėmės banga iš įdėti ir 5000 vatų, jei turite arba žinote iš kur galėčiau jį rasti pagrindus padėti man tanh jums

: Cry: [size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 19 minučių: [/color] [/size]: cry:: cry: "" "Iam ieško grandinės schema jungiklis režimu DC / DC keitiklis su 220 voltų įvesties ir 15-50 voltų iš įdėti, centras vandentiekio sistema, ir 500-1000 ampheres, šis's email-ynnugraha@gmail.com , Jono iš Indonezijos, jūsų bestfriend jei turite žinoti, kur iš i galite rasti jį man padėti bakas jums. : Cry:: cry:: cry:

tai puiki idėja, bet nėra lengva statyti it.The dabartinis tai huge.if mes nerūpi tai mūsų viela bus išlydyti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back