Svoris Sensor

S

scdoro

Guest
Hi All,
Man reikia sukurti prietaisą, kurie yra pastatyti ant padėklo ir galite aptikti ir Įspėti mane, kai vandens lašai iš svoris (tegul sako 500ml iki 10ml).Prasme, kai iš visiškai užpildyti lašelinės maišelio vandens lašai į 10 ml lygis, i galės nustatyti, kad. (Nereikia duoti man tiksliai skaityti, kai svoris krenta).. All I Need yra Įspėti mane, kai vanduo yra mažesnė kaip 10 ml svorio.Aš galvojau gauti, kad sukelti nerimą.Net neįsivaizduoju, kur man reikia pradėti nuo ..ir buvo įdomu, kaip sukurti, kad svoris detektoriaus grandinės naudojate?
Oh, btw, mano jutiklis specifikacija tarp svyruoja nuo 1000ml 10 ml
kad bus didelis.
Thanks for ur help .. thanks

Atsižvelgti į šiuos miniatiūriniai Load Cells ieškoti:
http://www.sensotec.com/pdf/13.pdf
Linkėjimai,
IanP

oh brother
Tai labai lengva kurti, tiesiog naudokite pavasarį, buvo įtampa, atsižvelgiant į padėklo svorį, tada naudokite mikro jungiklis.bus sujungti į pavasarį montavimo viršuje.kai padėklo neteks svorio apačioje pavasarį bus eiti ir pagaliau ji Spauda pereiti tada galite prasme ji.

iki

Yra nuoroda projektavimas vandens lygio naudojant slėgio jutiklis:

http://www.freescale.com/webapp/sps/site/prod_summary.jsp?code=RD1950MPXM2010GS&parentCode=null&nodeId=0MFB28vCs7 #

Labas,
Manau, kad IanP idėja yra tinkamiausias.Jeigu vandens paviršius yra per didelis, tai 10 ml bus labai mažas pokytis lygį ir atitinkamai slėgis.
Naudojant mechanines sistemos yra galimos, tačiau manau, kad neturėtų būti labai tiksliai ar bus labai sudėtinga, jei norite turėti gerą rezoliuciją ir didelis kiekis vandens, pavyzdžiui, jei turite tik 1 l vandens, 10 ml, bus galima Get pavasario ir mikro jungiklis, bet jei turite 10 li manote, kad bus labai sunkiau priimti šią rezoliuciją.

Apie tenso daviklis, tai rodo, kad IanP, dabar reikia, kad tai yra resestiv tiltu, ir, jei norite gerų tikslumas turi naudoti diferencialinio stiprintuvo su maža kompensuoti ir geros S / N santykio.

Aš sutinku su IanP ir Tochu.
Miniatiūriniai Load Cell, būtų tinkamiausias sprendimas.

Ar yra daviklis kuris gali matuoti svorį, kaip mažas, kaip 1 gramas?

Hi scdoro
Ar jūs laikomas naudojant salė Sensor?
Magnetas pavasario salė Sensor

Linijinis Chopper stabilizavosi salė jutiklis = labai stabilus lėmė produkcijos (pvz., 0-5V).

Jeigu norite tiesiog dvejetainis produkcija - geras / blogas lygis, tada naudokite Hall Switch.

Abu tipai gali būti perkelti į dabartinį linijų ir paprastų nuotolinio triukšmo tolerantiškas ryšys.

Galima naudoti baterijos rfPIC salė jutiklis bevielio stebėsenos

Tiesiog keletas variantų ...Mokslininkas universalas

Galite naudoti ultragarso fiksavimo tikrinti vandens lygio_Off lentyna ultragarso jutikliai yra ir u can sąsają, juos bet mikrovaldiklį ir bus įspėti automatiškai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back