Sveiki, turiu apie tai, kaip panaudoti modelio problema apima subcirc

F

firegun

Guest
Aš pavyzdys failą subcircuit apibrėžta it.But Aš negaliu imituoti savo grandinę, kai man užpildyti subcircuit pavadinimas ruošinių modelName.And turiu remtis subcircuit funkcijomis! Kaip galėčiau išspręsti problemą! Please help me Thanks!Atspausdinta iš mobiliojo
Paskutinį kartą redagavo firegun m. liepa 10, 2007 5:09; Redaguota 1 kartą iš viso

Kas yra eda modeliavimo įrankis, UR naudoti ....Kas subcircuit tai, kad UR bando imituoti ....

Tik šmėkla turi funkcija, kad, pavyzdžiui, NPN gali būti arba primityvus prietaisas su modelį arba subcircuit modelis.Kad prietaisas netlist nesikeičia ir jūs tik pakeisti modelis yra arba primityvus arba subcircuit.Jei naudojate kitas treniruokliai tada visas įrenginys turi būti subcircuits apibrėžta modelio arba dalis failo, kur Jūs galite pakeisti aprašymą tipą.

Cadence turėti apie šį patentą,

Labas, rfsystem! Jūsų atsakymas man padeda lot.But aš dar truputį puzzle.Do kalba aš tiesiog reikia užpildyti subcircuit vardas modelName tuščią? Prašom parodyti man kelią! Ačiū!

Ypatumas yra tas, kad vietoj modelio pavadinimą prieskonių netlist linija

Q3463 (N34 N12 n67 sub!) NPNSUBC

kur NPNSUBC nėra modelis Bipolar bet subcircuit yra Bipolar ir kitus komponentus.Cadence skambinti, kad funkcija "Inline Subcircuit" į šmėkla Nuoroda vadovą.

Inline subckt NPNSUBC (cbes)
....
....
....
baigiasi NPN12

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back