Svarbu!

A

ahmad_abdulghany

Guest
LabasMan reikia bet kokia versija, kuri yra suderinama su Cadence įrankiai v5.1.4, net jei ji buvo 1ľm tec.but i dunno in fact, is it too different for me to use AMS design kit or anyother kit if i will use it currently (for the next few weeks) just for apply tutorials but final design will be on AMS 0.35ľ tec.Aš norėčiau AMS dizainas rinkiniai
but Nežinau iš tikrųjų, tai per daug skirtingi, kad man naudoti AMS dizainas rinkinys arba anyother rinkinys jei i bus panaudoti šiuo metu (per artimiausius keletą savaičių) tik taikyti samouczków tačiau galutinis projektas bus AMS 0.35ľ tec.
Prašome grįžtamojo anyhelp.Labai tau ačiū

Kokia tai problema čia vaikinai?
Kodėl ne įstaiga turi atsakyti?
Prašau duoti man atsakymus ..jis per skubiai!

Kodėl did'nt ir paprašyti Cadance techniniai darbuotojai ... paprastai Cadance vadovauja itselft nes padengti iš tranzistorius dizainas išdėstymo

Syukri rašė:

Kodėl did'nt ir paprašyti Cadance techniniai darbuotojai ... paprastai Cadance vadovauja itselft nes padengti iš tranzistorius dizainas išdėstymo

panaudoti google ir rasite NCSU dizaino rinkinys.Manau, šis rinkinys turi visas norite mokytis.

Sergiu_Q rašė:

panaudoti google ir rasite NCSU dizaino rinkinys.
Manau, šis rinkinys turi visas norite mokytis.

A. abdulghany

atsisiųsti
http://www.cadence.ncsu.edu:80/download/NCSU_CDK.1.4.tar.gz

pabandykite aplankyti šį puslapį daugiau informacijos
http://www.cadence.ncsu.edu/

Jazak allaho khayra ya Ramy,
Tikiuosi, kad kiekvienas (Ramy arba anyother), kad padeda sukonfigūruoti ją (į SUSE jei yra taip pat)
Ačiū už pagalbą,

lengvai įdiegti šį rinkinį.ekstraktas "vietinį" direktorius iš archyvo ir atidžiai perskaityti instrukcijas: vietos / doc / cdsmgr / Installation_Instructions.html # installinstr

Jums gali pradėti instalation scenarijų jums reikės eiti į / bin / install.pl ir paleisti perl install.pl
bus lengva, jei bus atidžiai.

Labas,
Ar yra tikimybė, kad galite įkelti čia savo dizaino KIT 0,35 iš BPD.
Linkėjimai

kodėl ir reikia rinkinys, kuris veikia su tam tikromis Takt versija?!

Manau, kad Takt versija yra vienas atlikite reikiamus dizaino rinkinys,
kitaip tariant, ir turi nurodyti PDK pirma ir tada ieškoti dėl Takt versija, kuri yra suderinama su šiuo PDK.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back