suvaržymas migracija iš 130nm prie 90nm

S

shavakmm

Guest
Turiu dizainą, dėl kurio aš apribojimus ir scenarijai orientuojasi į 130nm.Dabar mano reikalavimas yra nukreipti jį į 90nm libs.Ar yra kokia nors nykščio taisykle pakeisti šie apribojimai parašyta 130nm dizainas suderinama su 90nm?

Manau, jei UR pereiti prie 90 nm, greičiausiai dažnumas dizainas taip pat padidės.

Labas,
Jei esate front-end vaikinas, nieko nereikės nerimauti dėl technologijos migracijos dalis (Same RTL Dizainas ir kontrolės aplinkai gali būti naudojama).
Kažkada dažnis taip pat bus vienodas.(Dauguma su technologijų migracija rezultatų pagerėjimo Plotas laiko / Speed / Power taip pat galėtų būti kriterijus).
Jei esate back-end, vaikinas, vaizdas yra skirtingas, viską, ką reikia keisti, ir tt kaip TECH_Libs, erdvės, Elektra skaičiavimai, signalo (SI), derlius ir tt ......-Paul

Aš Parafino ir -0,6 (prelayout )...... Man reikia pasiekti nulį!
Todėl aš galvoju, jeigu galiu turėti tikslią (arba beveik tiksliai ..... nes niekas negali tiksliai .. jos visos dizainą!) Apribojimo vertė tinka 90nm i gali pasiekti geriau laiko .....

Beje aš sintezės procesorius PowerPC, kaip didesnių SoC dalis

Hi i am smalsu, ką Jūs kuriate .......
Ar galiu sužinoti, kas tai yra ??????
shavakmm rašė:

Turiu dizainą, dėl kurio aš apribojimus ir scenarijai orientuojasi į 130nm.
Dabar mano reikalavimas yra nukreipti jį į 90nm libs.
Ar yra kokia nors nykščio taisykle pakeisti šie apribojimai parašyta 130nm dizainas suderinama su 90nm?

Jo PowerPC, kurių SoC ....
Mes minkštas core TL.
Siekinys (jos mažai senas!) Gaunamas orientuojasi į 130nm ....
Dabar pats minkštas Ritiniai yra naudojami siekiant įgyvendinti SoC į 90nm .....
taigi tai fonas istorija ...!!!

great!!Ačiū už informaciją ..........shavakmm rašė:

Jo PowerPC, kurių SoC ....

Mes minkštas core TL.

Siekinys (jos mažai senas!) Gaunamas orientuojasi į 130nm ....

Dabar pats minkštas Ritiniai yra naudojami siekiant įgyvendinti SoC į 90nm .....

taigi tai fonas istorija ...!!!

shavakmm rašė:

Aš Parafino ir -0,6 (prelayout )...... Man reikia pasiekti nulį!

Todėl aš galvoju, jeigu galiu turėti tikslią (arba beveik tiksliai ..... nes niekas negali tiksliai .. jos visos dizainą!) Apribojimo vertė tinka 90nm i gali pasiekti geriau laiko .....Beje aš sintezės procesorius PowerPC, kaip didesnių SoC dalis

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back