sutapimo dviejų ar daugiau garso bangos

P

phys_han

Guest
Esu fizikos studentas ir turiu apie eksperimentą problema.

Norėčiau turėti bent du garso bangų nuodėmė formą.Vienas iš jų yra nuolat nuodėmė apie 1kHz ir kita skirtingo nuo 1kHz, kad aukšti dažniai tarkim 12 arba 18kHz, kuri yra netoli pabaigos apriboti žmogaus ausis arba šiek tiek daugiau.

Po gamybos, aš vykdys šių bangų laidais į kitą grandinę.Kaip aš turi sutapti / Imbricate šias bangas generuoti vienu etapu.Žinoma, šios bangos nebus nuodėmė forma bet daugiau ir (espacially o antrosios bangos yra labai aukšto dažnio) turiu net dažniau ir aš ne išklausyti visus balso.

Dabar aš tikrai reikia pagalbos.Atrodo, kad kuriantis bangų is't labai sunku, tačiau aš nežinau, kaip persidengia / Imbricate šių bangų, kaip kuriančio tik vieną bangą.Pls help me about this problem.

Naudokite Op Amp.Pirmasis atkreipti dėmesį į įprastą vartydami konfigūracija su vienu šaltiniu taikomas sąnaudų.Tada įpilama antra rezistorius iš antrojo šaltinio - indėlis Op Amp.Gausite iš dviejų signalų išvesties sumos.

Paprastai, elektroninės grandinės nevykdo garso bangas, jie naudoja elektrinius signalus.
Kaip fizikos studentas, turėtumėte žinoti skirtumą.

Siūlau, kad pradėti eksperimentuoti su aiškiai problemą apibrėžimas.

išpūstas rašė:

Naudokite Op Amp.
Pirmasis atkreipti dėmesį į įprastą vartydami konfigūracija su vienu šaltiniu taikomas sąnaudų.
Tada įpilama antra rezistorius iš antrojo šaltinio - indėlis Op Amp.
Gausite iš dviejų signalų išvesties sumos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back