Susijusios popieriaus leidyba

B

brrk007

Guest
Mieli draugai, aš atėjau žinoti, kad tarptautinės leidinių vertės daug, todėl pasakykite man metodas turime vadovautis tuo pačiu publikuoti savo popierius, pavyzdžiui, IEEE. pls pasakykite man, kaip shud mes conatct jų ir taip pat pasakyti keletą labai gerų institutai kaip IEEE, kur mes galime skelbti savo dokumentus.

Pirmosios parašyti popieriuje. Prisijungti IEEE sąskaitą. Yra nuorodą paraišką pateikti popieriuje.

Mieli draugai, aš atėjau žinoti, kad tarptautinės leidinių vertės daug, todėl pasakykite man metodas turime vadovautis tuo pačiu publikuoti savo popierius, pavyzdžiui, IEEE. pls pasakykite man, kaip shud mes conatct jų ir taip pat pasakyti keletą labai gerų institutai kaip IEEE, kur mes galime skelbti savo dokumentus.
Aš noriu žinoti, ar sukurti sąskaitą IEEE jie imti mums ar yra laisvas?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 00:57 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 00:56 ------- ---</span></span>
kūrimas IEEE į tai nemokamai, ar jie mokestį mane?

Sveiki, Guru regestering IEEE yra tikrai už tiek pabandyti kai kurios kitos svetainės, jei u rasti pasiūlyti man taip pat, tikiuosi, tai gerai

Sveiki, Guru regestering IEEE yra tikrai už tiek pabandyti kai kurios kitos svetainės, jei u rasti pasiūlyti man taip pat, tikiuosi, tai gerai
Ačiū už UR atsakymas daug ....... Aš leisiu u know, jei aš gauti bet kokią info

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back