Supratimas LHP nulio?

T

thomas00

Guest
Aš pradėjau naudoti LHP nulio su pagrindinio Miller kompensacijos, įskaitant kondensatorius ir rezistorius serijos pastatyti kairėje pusėje, plokštuma nulio gerą stabilumą. Nuo teorijos, nulis perdavimo funkcija nulio vertės ir nulinės gamina 20 dB ir teigiamas arba neigiamas 90 laipsnių fazės poslinkio. Bet kažkaip aš gali neatitikti ir suprasti teoriją su praktika kartu ant nulio. Pavyzdžiui, kaip grįžtamojo ryšio signalų laiko domeno pakeisti teigiamas arba neigiamas nulis. Aš taip pat sužinoti, kad dvi lygiagrečiai su tos pačios laipsniškai įvedamos keliais gali generuoti LHP nulis, jei kompensacija kelias aukštojo pelnas arba greičiau nei pagrindinis kelias. Ar kas nors taip pat paaiškinti tai? Thanks a lot!

Hi Tomas, [aš] Iš teorija, nulis perdavimo funkcija nulio vertės ir nulinės gamina 20 dB ir teigiamas arba neigiamas 90 laipsnių fazės poslinkio [/i] Manau, suprasti sudėtingus dažnio prasme. kintamos ai dar yra pakankamai gera - ir skirtumas realaus pasaulio dažnis, (omega). Atminkite: perdavimo funkcija H (-ai) virsta taip vadinama dažnio atsakas H (ks), jei vietoj s by JW. Jūs esate teisus perdavimo funkcija H (-ai) gali eiti į nulinę padėtį tam tikrą vertę s. Pavyzdžiui, manau, paprastas Aukšto praėjimo 2 tvarka. Buth tai nereiškia, kad galėtumėte priemonę nulio voltų funkciją generatorius. Nulis yra įsikūręs kairiajame kompleksinės plokštumoje. Tik tuo atveju, jei nulis yra dedami tiesiai ant ks ašis jis yra tapatus "Real" nulis, nes H (ks) = 0. Antra, sudėtinga nulio nėra "gaminti" pelną +20 dB (gamina nuolydį padidinti Bode sklypas, kuris turi +20 dB / dešimtmetį Asimptotė) korekcija : Ji gamina nuolydžio pokyčių Bode sklypas asimptotinės vertės, +20 dB / dešimtmetį.

LHP nulis sudaro 90 laipsnių etapą apimties didėjimas, o nulis ALKA veda prie 90 laipsnių fazės sumažėjo.

LHP nulis sudaro 90 laipsnių etapą apimties didėjimas, o nulis ALKA veda prie 90 laipsnių fazės sumažėjo .... etapą apimties didėjimas kiek asimptotinio elgesys. Pavyzdžiui, nulio PD-T1 kontrolierius (švino-VVG) gali padidinti tik tiek, kiek 10 ar 20 laipsnių fazės.

Lvw Ar tai įtakoja kitų polių? Aš nesupratau. Prašome paaiškinti daugiau. Ačiū.

lvw Ar tai įtakoja kitų polių? Aš nesupratau. Prašome paaiškinti daugiau. Ačiū
Gerai, geriausias paaiškinimas, pavyzdys: PD-T1 valdiklis: H (-iai) = Ho (1 + st1) / (1 + St2) su T1> T2 (tai reiškia: nulis

Aš suprantu savo prasmę. Galbūt mano aprašymas nėra griežtas. Ačiū.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back