sunku DFT klausimas

A

akrlot

Guest
Hi;
I wanna wrap "black box" (atminties blokas) automatiškai Synopsys Shadow
LogicDft naudingumas.Kas srautas ir komandos reikia?
thx

Nemanau, kad atminties bankas turi DFT.ji naudoja BIST atminties

Jūs right.but įvynioti noriu pridėti geriau bandymas aprėpti BIST.any pasiūlymus?

Turiu nenaudojama įrankiai Jūs minėjote, bet

kiek aš žinau, MBIST galima gauti labai gera aprėptis priklauso nuo to, algoritmas pasirinkti.

Manau, kad jūs jį supainioti su LBIST (logika BIST), jokių skenavimo grandinę gali patekti į ją, ir aš netikiu, jums WRAP uosto bus pridėti bet geras

aš tai bandymas aprėpti bist pati ne DUT aprėptį.
Juoda dėžutė unobservable įėjimai ir nekontroliuojamos outpus ir
Tai gali būti automatiškai nustatomas pagal Shadow logicDft įrašant bandymo taškai aplink
black box

Turiu nenaudojama tokio pobūdžio priemones.Bet aš nemanau, kad sunku wrap "black box" rankiniu būdu.Tai tiesiog Multiplexer kontroliuojama scan_enable kiekvienos įvesties ir išvesties PIN to juoda dėžutė.Jūs galite rašyti įvynioti modulis RTL labai lengvai.

Atminties BIST grandyno valdiklis gali nereikia Skandinavijos, nes kontrolierius CKT nepavyko ....tada BIST bandymas nepavyks.

Jums bus sugauti ir BIST bandymas nepavyko, kodėl tu gaišti vartai skaičiuoja scan?

Jei pasakyti ATPG įrankis atminties modelį.Įrankiai gali nustatyti certains narėje atminties išėjimai iš savo ūkyje.Tokiu būdu šešėlis logika gali būti patikrintas.Tačiau tai riskey.Jums reikia patikrinti modelio ir, jei priemonė veikia teisingai.

turite įdiegti priemones, turite orientacinį dokumentą.
Wrappering atminties būdinga Nuoroda srautas dokumento.

Manau, kad MBIST yra visi jūsų poreikį.Nr įstaigai patikrinti visus gedimus, tiesiog nori išbandyti optimalus.

pirma turbūt naudojate set_scan_configuration nustatyti nuskaitymo specifikacija, kuri apima šešėlis logika įterpimo (Sorry for nepamirštant detaliai switchs, ir gali reikšti, kad žmogus set_scan_configuration), tada naudodami insert_dft, ši komanda bus įtraukti šešėlis logika Panaikinti nuskaitymas.Yra išsamiai guide PARDUOTAS doc, DFT kompiliatorių vartotojo vadovas

set_dft_configuration-shadow_wrapper
set_wrapper_element [get_cell-hier your_ram] tipo šešėlis
set_port_configuration ląstelių your_ram-Port D-rašyti wen (0)
set_port_configuration ląstelių your_ram-Port Q skaityti wen (1)
insert_dft

strazdana rašė:

set_dft_configuration-shadow_wrapper

set_wrapper_element [get_cell-hier your_ram] tipo šešėlis

set_port_configuration ląstelių your_ram-Port D-rašyti wen (0)

set_port_configuration ląstelių your_ram-Port Q skaityti wen (1)

insert_dft

Taip, Jūs galite įvesti šias komandas dc_shell-T
ar redaguoti failą, įskaitant šias komandas ir po
dc_shell-t-f commands.scr

strazdana rašė:

Taip, Jūs galite įvesti šias komandas dc_shell-T

ar redaguoti failą, įskaitant šias komandas ir po

dc_shell-t-f commands.scr

Taip, DFT sudaryti gali automatiškai įtraukti šešėlis logika Auto nustatyti logika.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back