Sumažinti AC srovė su motorinių

L

Lak

Guest
labas, man reikia sumažinti kintamosios srovės bi-directional sukimo momento variklio srovę. - 240V 50Hz, 20Nm sukimo momentas vienfazis. 3 laidai - pagal laikrodžio rodyklę, prieš laikrodžio rodyklę, neutralus. Variklis yra tiesioginis TRIAC kontrolės ty. įjungimas ir išjungimas. Šiuo metu, variklis atkreipia 0.4A svertinio kvadratinio vidurkio 220VAC viena kryptimi. Kaip sumažinti srovė 0.2A 250Vac - nykščio taisykle? Kaip sujungti komponentus ... varžų / induktyvumo ir kokie galios komponentų? Tiesiog norėčiau žinoti / solicitate nuomones iš ekspertų energetikų čia. Bet kokia informacija, jums vis tiek reikia, kad aš paliko? ačiū .. lak,

Jei norite sumažinti dabartinis pridėti serijos dviejų rezistorių ričių vielos (iš abiejų pusių įdėti vieną sumažinti disipation galią). Serijos rezistorių atsparumas turi būti lygiavertės su ritės varža. Jei jūsų ritė yra varža, pavyzdžiui, 2oms naudoti 2x1oms varžai. Tokiu būdu turėsite pusę pradėjo curent.

Aš nesu ekspertas galia inžinierius, tačiau, jei bus pusė variklio srovė jums taip pat žymiai sumažinti variklio sukimo momentą.

Sveiki taip marie65, manau, kad UR teisė. Sukimo momentas priklauso nuo srovės daugiausia. o greitis priklauso nuo vidutinės įtampos. tiesa? Geriausi linkėjimai Hindi

Hindi, tu teisus. Variklio greitis labai priklauso nuo maitinimo įtampai. V = IR + kw. Be svėrinio IR yra nereikšmingas, todėl, V = kw, kur w yra rotoriaus kampinis greitis.

geriau daryti PWM kartu su IGBT, kuri palaiko sukimo momentą. Naudojant TRIAC bus užtikrinta, kad bus labai daug sukimo momentą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back